Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku Wasze dzieci nauczyły sie...

Polecane posty

Gość gość

... wkładać kółka na drążek, chodzi o taka piramidę na dole duże kolka a im wyżej tym mniejsze.

Gość gość
Chodzi mi o samo wkładanie kołek, bez sortowania od największego do najmniejszego.

Gość gość
a czemu to takie wazne ?

Gość gość
Moja corka bawila sie tymi kolkami i wkladala je na stozek jak miala 14/15 miesiecy a czy szybciej to nie pamietam juz.

Gość gość
Kupiłam to, jak miało rok. Nauczył się to okładać, jak miał niecałe dwa lata.

Gość gość
Ja takiego czegos nie mialam ale corka w wieku 9-10msc ukladala wieze z klockow, wiec chyba porownywalne. Ps. Jesli pytasz apropos swojego dziecka to to nie jest zaden wyznacznik. To tak jak z puzlami. Corka miala faze na puzle to ukladala i to dluuuugo a teraz nie chce nawet patrzec na te prostsze za to bawi sie innymi rzeczami.

Gość gość
Moj ma 14 m-cy i wklada je odkad skonczyl rok, nie zawsze po kolei ale umie sie nawet poprawic. Niezle radzi sobie tez z sorterami. Za nic z kolei nie chce budowac wiezy!

Gość gość
corka skonczone 10 mcy probuje zakladac, czasem wychodzi, czasem nie:) ale tylko te dwa najwieksze. sortery dostalam od kolezanki, lubi wyjmowac klocki ze srodka, ale sortowac nie ma zamiaru

Gość gość
8 miesięcy,ale nie po kolei

Gość gość
Ok. 9_10 mies piramidka (ale nie po kolei). 10 i pół _ wieża z trzech dużych klocków Fischer Price. Dziś buduje wysokie i z różnorodnych klocków (chodzi o kształt), nawet z 9 klocków. Poziome ciągi z klocków tylko kilka razy i tylko z dwóch. Podobno po okresie budowy wieży pionowej, następnym etapem jest budowanie w poziomie (w sensie murek z klocków). Wkrótce skończy 17 miesięcy.

Gość gość
Jeszcze nie chodziła , czyli przed roczkiem, gdy nałożyła jakiś krążek nie w kolejnosci sciagała i poprawiała się.To była ulubiona zabawka córki. Z reszta ona segregowała wszystko kolorami, albo kształtami. Miała jakies 1,5 roku, porwała mi opakowanie papieru toaletowego i układała wierze.Sorter miała , ale nie pamietam by się nim bawiła, puzzli tez nie umiała dlugo dopasować do ksztaltu. Myęle ze to pytanie powinno zostać uzupełnione o "ile krążków miała piramidka" bo sa takie z 4, ale są tez takie z 10. Syn ma 8 miesiecy i jest na etapie "to nie może być złożone" Póki co tez wygląda na to że bedzie to jedna z ulubionych zabawek, a przynajmniej rozrzucanie jest :]