Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłam męża A on mi wybaczyl

Polecane posty

Gość gość

Pewnie zaraz posypie się hejdt Ale wisi mi to. Stało się nasze małżeństwo praktycznie istniało na papierku. Maz wyjechał do Szwecji pracuje tam od kilku lat. Powiedziałam mu o tym. Owszem był zły wściekły wręcz Ale po chwili rozmowy stwierdził że mi wybaczy. Że wie iż to jego wina bo mnie zaniedbywal . Chce żebyśmy ratowali nasze małżeństwo mówi że teraz kocha mnie jeszcze bardziej. Moja zdrada otworzyla mu oczy i widzi jakim byl hu... dla mnie. Sama nie wiem co o tym myslec . Czy naprawdę mnie aż tak mocno kocha czy sam może mieć coś na sumieniu ?

Gość gość
To znaczy że możesz zdradzać dalej bez limitu :) Puść wodze fantazji i leć :)

Gość gość
Też bym się zastanawiała nad tym...

Gość gość
Tu nie chodzi o to że chce zdradzać. Stało się to raz nie planowałam tego. Powiedziałam mu o tym bo i tak nie wierzyłam już w nasz związek. Myślałam że mnie znienawidzi A wyszło na odwrót...

Gość gość
Chce cie w sobie rozkochać i potem upokorzyć publicznie. Ja bym tak zrobił k****e, która mnie zdradziła. Długa bolesna zemsta. to jest to.

Gość gość
Moim zdaniem sam ma coś na sumieniu .

Gość gość
Taka reakcja na zdrade ze strony faceta jest naprawde nietypowa. Mysle ze Ty pierwsza mialas rogi, dobraliscie sie :D

Gość gość
12.03 też tak myślę. Dlatego zdziwiła mnie jego reakcja . Zawsze mówił że zdrada to najgorsze co może być i nigdy by mi nie wybaczyl A teraz twierdzi że mnie rozumie bo wie że to jego wina

Gość gość
Oczywiście mamy zapomnieć o tym i nie wracać do tego i zacząć na nowo. Nie wiem co o tym myśleć...

Gość gość
Pierwsza moja myśl, że Twój mąż też ma coś na sumieniu. Nawet ze świadomością,że Twoja zdrada to efekt jego zaniedbania, to czy tak szybko przeszedłby nad tym do porządku dziennego....?

Gość gość
No właśnie wydaje mi się że nie. Zawsze mi mówił że gdybym to zdradziła to byłby koniec . Gdy mu i tym powiedziałam byl wściekły , mówił, że to koniec ze chce żebym nie zabraniala mu kontakty z dzieckiem. Przestałam na to bo co innego zrobić w takiej sytuacji. Po kilku minutach zaczął dzwonić nie odbierałam to zaczął pisać że mnie kocha że to wybaczy , żebyśmy zaczęli od nowa . Mamy zapomnieć o wszystkim i nigdy do tego nie wracać bo wie że to jego wina. Dlatego jestem zdziwiona jego podejściem . Nie wiem co o tym myśleć . Albo sam mnie zdradził do czego się nie przyzna albo naprawdę mnie tak kocha

Gość gość
Moja zona jak mnie zdradzila do dzis nie moze sie ogarnac pognalem w cholere stacila wszystko jest nikim Masz czym sie chwalic ciekawe jak by teoj maz co dzien w innej moczyl sprzet i potem pchal w ciebie ? Milo by bylo Ja generalnie bym cie pognal noga z lozka zwalil i nigdy wievej nie dotkal Ciesz sie ze to Polska bo w innych krajacg za zdrade bys miala czape Takie osoby jak ty beda zdradzaly czemu tylko nadal jestes z mezem moze zamieszkaj z kochankiem tylko pewnie on bzyka wszysto co na drzewo nie ucidka i szuka takich naiwnych kobiet zal mi cie Mam cicha nadzieje ze kwestia czasu jak bedzie choroba weneryczna czy aids itp

Gość gość
16.27 radzę ci czytać ze zrozumieniem

Gość gość
Może tak być że zdradził Cię wcześniej A teraz ty przyznając się do swojej zdrady (szacun za przyznanie. Nie każdy ma takie jaja) zadalas mu cios i poczuł to co byś ty czuła gdybyś się dowiedziała. Jego sumienie nie pozwoli mu zapomnieć i będzie robił wszystko żeby było dobrze.

Gość gość
jak jest jeleń to teraz mozesz sie piertolic ile wlezie... on teraz ci wszystko wybaczy, normalny honorowy facet by wzial rozwod z tobą.

Gość gość
Czy wy nie umiecie czytać ze zrozumieniem? Stało się i trudno to był raz i nie mam zamiaru tego więcej powtarzać nie mam zamiaru też być z mężem tylko dziwi mnie jego reakcja . Do podstawówki się cofnijcie albo nie udzielanie odpowiedzi skoro nie umiecie

Gość nikt ktos
ja rozumiem wiec nie zrobił Ci nawet awantury

Gość gość
Nie taka jakiej się spodziewałam. Był wściekły Ale za kilkanaście minut zaczął mówić że mi wybaczy i takie tam. I tego właśnie nie mogę zrozumieć. Nawet jak się kogoś bardzo kocha to nie przyjmuje się takich rzeczy tak łatwo. A jemu to przyszło z łatwością. Dlatego bardzo mnie to dziwi

Gość gość
no rozumiem czytac ze zrozumieniem. jestes szmata jak him po gimnazjum wiec nuc tylko cie jepac:)

Gość gość
Dokladnie mezczyzna by cie pogonil a masz ciapka jelenia i go zdradzilas co to za milosc ? Dla wygody z nim jestes teraz duzo wyrafinowanych kobiet tak robi liczy sie tylko siano materialistki w wiekszosci Ciekawe jak z innym to robilas myslalas o partnerze co mo robisz ze nikt nie zadluguje na zdrade itd Masakra

Gość gość
17.03 Ale mi dowaliles. Normalnie mam załamanie

Gość nikt ktos
przyznam sie szczerze byłem w krótkotrwałych zwiazkach z mezatkami i widziałem słyszałem przerózne sytuacje ale z tym to na prawde dziwne nie musi oznaczac ze kogos ma moze po prostu cos sie wypalilo co oczywiscie nie oznacza rozstania miedzy wami rozne typy zwiazkow widziałem badz nawet zagrzewałem

Gość nikt ktos
a tymi hejtami sie nie smuc kazdy zdradza albo marzy o zdradie ja cos o tym wiem

Gość gość
17.06 następny co k***a czytać nie umie. Napisałam że nie mam zamiaru wracać do niego tylko dziwi mnie jego reakcja na moja zdradę. Życie czasu już nie cofnie A nasz związek i tak był na papierku. Nie chce z nim być i to nie z powodu zdrady. Po prostu już go nie kocham . Mnie zastanawia dziwna rekcja na to bo mialam nadzieje ze mnie znienawidzi a wyszło jeszcze gorzej bo chce zacząć wszystko od nowa. Ale ja już nie.

Gość gość
Takie teksty Nie taka jakiej się spodziewałam. Był wściekły Ale za kilkanaście minut zaczął mówić że mi wybaczy i takie tam. I tego właśnie nie mogę zrozumieć. Nawet jak się kogoś bardzo kocha to nie przyjmuje się takich rzeczy tak łatwo. A jemu to przyszło z łatwością. Dlatego bardzo mnie to dziwi itd smiech na sali W chwilach emocji jak zlapalem byla zona na zdradzie go byla awantura nigdy jej nie uderzylem ale slownie dostala konkretne pociski Nie nam szacunku do kobiet cichodajek bo prostytuta bierze kase a facet ma zone cuezko pracuje a ta moze tylko fochy siedzi cale dnie w necue pasozyt i innym daje za free i txt wybaczyl mi ha ha ha p*****lne ze smiechu kobieto wez sie lez Powinien cie zostawic nie jestes materialem na zone tak to widze darmo bym cie nie chcial Wiesz czemu bo sie szanuje a ty nie

Gość gość
Nikt ktoś Ja się nie smuce . Nikt idealny nie jest byłabym gorsza suka gdybym mu nie powiedziała i udawała kochającą zonke. By być z nim dla wygody jak ktoś wyżej wspomniał. Nie wiem co z nim. Myślałam że się naprawdę wkurzy znienawidzi mnie A tu takie coś. ..

Gość gość
A kogo to szmato obchodzi, ze ty (wywloko) nie wiesz co o tym wszstkim myslec ? Won sciero ...

Gość gość
Myslisz ze ci bedzie lepiej jesli twoj byly cie nienawidzi itd ? Moze pozna inna normalna kobiete z ktora bedzie szczesliwy ty jestes skoczek sama nie wiesz czego chcesz i zostaniesz na stare lata sama z gronada dzieci kazde z innym facetem szczyt marzen gratulacje Byly teraz zyje i wie ze mu rogi nie rosna Smieszna jestes fajnie by bylo jak by ciebie ktis tak zrobil w jajo a tobie bh zalezalo tego zycze Mochitooo

Gość gość
Wiem że powinien Ale nie chce tego zrobić i ja się was pytam dlaczego . Dlaczego tak zareagował A nie inaczej . Ja się nie tłumaczę z tej zdrady. Powiedziałam mu z nadzieją że to już koniec Ale nie on chce wszystko naprawiać tylko że tu już nie ma czego naprawiać bo ja nie chce z nim być. Czy ja was proszę abyście mnie osadzali ? Nie sama potrafię to zrobić. Pytanie jest czemu jego reakcja była taka A nie inna.

Gość gość
Wiesz ze mu zycie zmarnowalas swojemu facetowi Czemu nie jestes z kochasiem