Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szwedzi to są skąpy naród tam to na wszystko pożałują pieniędzy czy na jedzenie

Polecane posty

Gość gość

Jak w szwecji to ponoć jest tak że idą ludzie do restauracji i wyjmują swoje kanapki własne i jedzą przy stoliku .PODCHODZI do nich kelner i mówi : w naszej restauracji nie można jadać własnego jedzenia .TO szwedzi zamienili się kanapkami xd albo podobno nawet jak rzucają na ulicy szwedzi pieniądze bezdomnym to mówią : masz tutaj jednego pensa i skończ na zawsze z tym żebraniem xd albo było tak że chciał szwed wynająć na noc sobie pokój w hotelu i rano śniadanie . No to mówi mu kierownik że pokój na noc kosztuje 25 koron czy jaką oni tam mają walutę a śniadanie rano 5 koron jest do zapłaty .TO szwed mówi że weźmie samo śniadanie a prześpi się w samochodzie przed hotelem xd no i co dalej szwed jak idzie do kościoła to jak podchodzi kościelny do niego z tacą to mu wyjmuje kieszenie dziurawe ze spodni albo kurtki i mówi : widzisz że mnie myszy w kieszeniach wygryzły dziury ? TO spiertalaj ......

Gość gość
to jest humor agatko zwykłe kawały .... bo tak mówi się że szwedzi to są skąpy naród i pożałują na wszystko gdzie nie pójdą i że liczą się z pieniędzmi i nie chcą dużo wydawać ;P

Gość gość
Za dobrze w tylkach maja,pogoda do d**y tam jest.

Nie ni koleżankę obdarowywali bo była w ciazy a na mnie mieli wyj****e bo jaw. Ciazy nie byłam ale to w poprzedniej pracy teraz mam z******ta

Gość gość
Raczej o Szkotach sa takie historie.

Gość gość
szkoci to chodzą w spódnicach tam faceci i do tego grają na dudach xd no i mają potwora z loch ness nessie xd

Gość gość
Plywalem juz sobie stateczkiem na Loch Ness,sa skapi bo mialem dobrego kolege i wiem jaki byl :-)

Gość gość
no i jest tam też potwór jakiś w tym jeziorze loch ness coś tam w ogóle żyje ? to jest jakiś dinozaur z ery mezozoicznej czy jak bo to wygląda jak pokemon lapras xd no i skąd się to by wzięło takie coś w tym jeziorze akurat niby skąd ? pewnie akurat tam się to znalazło tak znikąd xd

Gość gość
W Szwecji króluje luteranizm, tam nie ma kościelnych z tacami... To w Polsce podobno jakiś proboszcz powiedział: "Następna msza nie ma być brzęcząca, ona ma być SZELESZCZĄCA!!!" :D:D:D