Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwone prześcieradło

Wybaczyć?

Polecane posty

Gość gość
Ta osoba powyżej to 19.36.

Gość gość
19:47 no k***a ładna mi milosc z jego strony, skoro na samym początku ja zdradza, ona wybacza i daje mu kredyt zaufania, a potem on dalej robi to samo. Wole nie myślec z iloma kobietami ja zdradził przez te lata, a na miejscu autorki bym zrobiła testy na choroby zakaźne... Facet jak mowi, ze kocha to nie kłamie? Doprawdy?:D a wiesz ilu facetom bez większego problemu takie slowa przechodzą przez gardło, facet jak widzi korzyść to mowi to, co baba chce usłyszeć, a te słowa nie maja żadnej mocy i żadnej treści? I ty nie jestes naiwna? Hahah nie rozmieszaj mnie. Facet miał isc na terapie, i co? I nic, zadzwonił do terapeuty i na tym sie skonczylo. Uj wie czy dalej za plecami autorki nie odwala jakichś akcji.

Gość Czerwone prześcieradło
Napisałam tu bo jestem załamana ...muszę cos z tym zrobić tylko nie mam pojęcia która decyzja będzie rozsądniejsza . Może ktoś był w podobnej sytuacji c

Gość gość
My tez nie wiemy co zrobic. Zapytaj siebie autorko, dlaczego prawie wszystkie związki rozpadają sie po zdradzie. Z tym, ze Twoje podejście, ze nie umiesz byc sama raczej nie pomaga. Jak z tym nie zostaniesz, to moze zaryzykujesz dla tego drugiego i moze tez wyjsc do d**y. Moze poza desperackim szukaniem facet, zajmij sie swoim życiem i daj sobie odpocząć.