Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

terrorysta

Jak bezkarnie ZABIĆ kilkanaście osób tanim kosztem

Polecane posty

Czy to się uda? 1. mieszkam w bloku na 4 piętrze 2. mam pompę ogrodową która generuje ciśnienie 6,5 BAR (niecałe 500zł kosztowała w castoramie w dziale ogrodowym), to ciśnienie jest większe niż wody w kranie 3. kupię 50 butelek trutki na szczury TOXAN w płynie , wleję ją do wanny i doleję wody do pełna 4. wąż zasysający od pompy wsadzę do tej wanny a ten wyprowadzający podłączę pod jakiś kran albo spłuczkę od kibla 5. O godz 5:15 kiedy większość ludzi tu wstaje do pracy i sobie robią kawę albo herbatę włączę tą pompę i dam im "wkładkę" do kawy. I teraz pytania: Lepiej to zrobić rano czy w godzinach południowych kiedy np obiady gotują? ( nie chcę żeby to się marnowało w spłuczkach do kibli) Czy po jednorazowym użyciu tego ( zaczną się źle czuć po 2-3 dniach a zdychać po tygodniu) to jest pewny sposób że mnie nie zamkną za to? Przecież u nich w domach nie byłem, nie częstowałem ich niczym...

Gość gość
sa sposoby ale to raczje nie zmieni swiata, popatrz na ISIS może nie co zmienili swiat, ale ilu zabitych...

Gość gość
to bylo na kurachenie 4 lata temu, anon ktory to zrobil poniosl porazke i wyj***lo mu gwinty na chacie wszystko w gownie smrod utrzymywal sie przez kilka dni

gość dziś Tylko awaria instalacji? Ciśnienie o którym mówię jest bezpieczne, chodzi mi o to jak "podać" to w największym stężeniu największej liczbie osób

Gość terrorysta
może ktoś jeszcze coś podpowie?