Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość chyba jest jednostronna ?

Polecane posty

Gość gość

Byłem w dwóch związkach i w każdym czułem że ja kocham ale ta druga osoba mnie nie , czy seks dla kobiety nic nie znaczy zero nic , zawsze mam wrażenie że myślą o byłym i patrzą i ekscytują się innym facetem , czasem się chcę powiedzieć jak ci się podoba to idź do niego, nigdy nikogo nie trzymam na smyczy , ale w każdym związku od kobiety nie czułem że jej zależy na mnie , co z tego że mnie całuję i kocha się ze mną , jak kłamie w uczuciach dla tych co miałem to ważniejszy jest kolega albo nawet pies , chyba przestanę się martwić o tą głupotę , chyba wiem czemu inni faceci nie mówią kobietom kocham cię , bo po was nic nie widać , każdą jaką mam to tak grać aktorsko jak baba to nikt nie potrafi chyba , skupię się na swoich hobby bo tak nie jestem pewny co ona czuję ta obecna do mnie to

Gość gość
To porozmawiaj z nią, powiedz co cię boli, czego oczekujesz.

Gość gość
Ja na takie tematy z swoją kobietą nie gadam , bo zabieganie o uczucia o miłość to nie męskie Cóż takie życie bywa

Gość gość
gość dziś wiem że jestem skazany na to że nikt mnie nie będzie kochał. nic mi nie da ćwiczenia umięśniona budowa ciała 45 w bicku, sześciopak ja widzę że tak jest zainteresowana innymi zdobyła to może mieć wyj****e tak mi się wydaję. ale moje sportowe życie to robię dla siebie wiem o tym dobrze ale szkoda mi że nigdy nikt mnie nie kochał i nie kocha ja daję ale nic nie wraca trudno na każdym polu nie mogę mieć dobrze jak widać