Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotność... wewnętrzny ból

Polecane posty

Gość gość

Witam, Chciałam sie wyżalić... zabrakło mi sił... Mam 29 lat, wysokie stanowisko, 1,5 roczne dziecko. Z moim byłym partnerem chcieliśmy dziecka, jednak opuścił mnie w ciąży i zamieszkał z inna kobietą. Temat zamknięty, sprawy z dzieckiem sądownie uregulowane. W ciąży i kilka miesięcy po porodzie nie byłam gotowa na poznanie kogoś nowego, skupiłam sie na synu i poświęciłam mu cały mój czas. Jednak musiałam iść do pracy, sporadycznie ale wróciłam do życia towarzyskiego i co jakiś czas uderza mnie uczucie samotności. Brakuje mi, aby usiąść z kimś wieczorem jak dziecko śpi i pogadać, czy wybrać sie do kina. Ostatnio bylam na urodzinach przyjaciółki i było 15 osób z czego 7 par i ja. Staram sie dla syna trzymać, skupiać sie na nim i pracy ale przychodzą takie dni jak dzisiaj, gdy cos we mnie pęka i tylko płakać sie chce... w koło mnie wszyscy zajęci, mimo, że dbam o siebie nikt poważnie sie mną nie zainteresował... mam syna i go kocham, ale chciałabym by ktoś i o mnie dbał... zaczynam czuć sie zgorzkniała...

Gość gość
od razu od ciebie bije chec ze nie szukasz osoby na zabicie czasu ktora bylaby dodatkiem do twojego zycia. Nie wiem jak glupi facet musialby byc by latac za rozwodka z dzieckiem po kinach i kupowac kolacje bo sie nudzisz akurat, Faceci wiedza ze kobiety po przejsciach czesto mysla w duzej mierze o ich kasie.

Gość gość
Rozumiem, ale ja mam swoje pieniądze i nie chce kogos na zabicie czasu, ale do życia

Gość gość
Jak jesteś zainteresowana to podaj namiary, prawiczek 28 lat też jestem samotny :)

Gość gość
Ruchanko z bad boyem a teraz by się tzw. beta provider przydał co? Typowe tak schematyczne działanie kobiet że w ogóle nie jestem tym stękaniem zaskoczony co najwyżej zażenowany. Najpierw opanuj myślenie głową a nie ci..ą a dopiero później bierz się za znajomości z mężczyznami. Zresztą twoja pozycja na rynku matrymonialnym nie jest łatwa. Kto bowiem chciałby niańczyć cudzego bachora?Chyba tylko frajer lub desperat który sam do siebie nie ma za grosz szacunku. Zejdź na ziemię za wiele nie masz do zaoferowania ,co najwyżej kłopoty -układanie relacji z nie swoim dzieckiem. Życie jest wystarczająco trudne i bez takich sytuacji więc po co na dokładkę sie w takie coś pakować? Podasz jakieś racjonalne argumenty? Ruch..ko bez zobowiązań to jedyne na co możesz liczyć.

Gość gość
Facet z dzieckiem może być zainteresowany.

Gość gość
22:30 od ciebie to az bije ze nie masz tego *****nka bez zobowiazan ktorego pragniesz najbardziej w swiecie

Gość gość
"Z moim byłym partnerem chcieliśmy dziecka, jednak opuścił mnie w ciąży i zamieszkał z inna kobietą." Co za chuj, dałaś mu dziecko (namęczyłaś się przy porodzie) a on cię zostawił, ja mam dopiero 19 lat ale już marze aby mieć kiedyś dziecko z kobieta życia i nie zostawie jej bo nosiła by moje dziecko w brzuszku pod serduszkiem

Gość gość
Widzisz, ze na tym forum nie oplaca sie pisac bo wiekszosc to buractwo, hamstwo tu siedzi.

Gość gość
Racja, chciałam sie wyżalić, może liczyłam na jakieś mądre słowa co mnie podniosą na duchu, a sporo tu frustratów. Akurat do zaoferowania mam bardzo dużo wiec nie potrzebuje faceta by mi w życiu pomagał, a w nim towarzyszył. Jednak nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy żerują na czyjejś porażce i chętnie by dokopali innym, trzeba na prawde sobie w życiu nie radzić by być zdolnym do czegoś takiego.

Gość gość
Ten z 22.30 to zgorzknialy smutny i nieszczęśliwy człowiek. Nie przejmuj się wypowiedziami takich prostych ludzi. Może załóż portal żeby chociaż z kimś popisać czy poznawac pomału. Napewno ktoś cię pokocha i doceni

Gość gość
Dwaj moi koledzy oraz znajomy związali się z kobietami z dzieckiem lub z dziećmi i nie narzekają. Są szczęśliwi.

Gość gość
22.30 Jesteś wredny. Skąd u ciebie ta zajadłość? Wyraz bachor można było spokojnie zastąpić wyrazem dziecko,a tak wyszedłeś na złośliwego palanta.

Gość gość
Mam podobną sytuację jak Ty z tym, że nie mam dziecka i jestem trochę starsza. Czuje ten "wewnętrzny ból" ale staram się nie być zgorzkniałą i podobno nie jestem:) U Ciebie- 29 lat to za wcześnie, żeby myśleć, że nic się już w życiu nie wydarzy. Póki co- zwróć uwagę na tego 28- letniego chłopaka powyżej, który chce nawiązać kontakt. Od czegoś a w zasadzie kogoś:) przecież trzeba zacząć... Użalanie się nad sobą niczego nie zmieni. Życzę powodzenia:)

Gość gość
Gościu z 22:30 dobrze wam klaruje. Myślicie że normalny szanujący się wolny facet nie ma lepszych opcji niż rozwódka z dzieckiem? Nie słyszałem żeby wolne młode kobiety latały za rozwodnikami z dziećmi. Ale jasne jakiekolwiek wymagania wobec kobiet są be. Za to wasza cała lista wymagań wobec partnera to już świętość. Mężczyźni też mają swoje standardy wobec potencjalnej partnerki i nie ma w tym nic zlego. Autorka wielu nie spełnia a ma się za bóg wie co. Jedyne co tak naprawdę ma do zaoferowania to kłopoty i z******tym l...em tego nie nadrobi.

Gość gość
Mam 37 lat i spotykam się z 22 latką po co mi taka stara trzydziestoletnia baba w dodatku z bachorem Żaden normalny szanujący się facet nie weźmie takiej

Gość gość
Znowu stuleje jad zalewa?:D

Gość gość
12.59 i 13.08- a ja obserwuję, że teraz wolni faceci coraz częściej gustują w mężatkach i wchodzą w romanse z takimi.

Gość gość
w Romance żeby p******* A ja nie szukam bzykania tylko kandydatki na żonę

Gość gość
Groch o ścianę bo baba zawsze wie lepiej nawet to co na jej temat myślą mężczyźni. Żyjcie iluzja mi dalej nikt wam nie broni agresja i wyzwiska tylko świadczą jaki poziom reprezentujecie.

Gość gość
A ja ciebie autorko rozumiem. Niektore kobiety po prostu nie maja szczescia. Jedyna opcja to wyjsc z domu, inaczej trudno ci bedzie kogos poznac. Internet to bagno. Nigdy nie wiadomo z kim czlowiek ma kontakt. Juz bedac na zakupach mozna kogos poznac. Druga sprawa to rodzice innych malych dzieci. Bywaja i tatusiowie samotnie wychowujacy dzieci. W sumie wszedzie mozna kogos poznac, trzeba tylko wyjsc z domu.

Gość gość
Ja nie chodzę do kina szkoda pieniędzy.

Gość gość
13;08 musisz być kasiasty. A i tak pewnie kiedyś cie kopnie w D... i znajdzie sobie młodszego.

Gość gość
dziś Racja, chciałam sie wyżalić, może liczyłam na jakieś mądre słowa co mnie podniosą na duchu, a sporo tu frustratów. Akurat do zaoferowania mam bardzo dużo wiec nie potrzebuje faceta by mi w życiu pomagał, a w nim towarzyszył. Jednak nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy żerują na czyjejś porażce i chętnie by dokopali innym, trzeba na prawde sobie w życiu nie radzić by być zdolnym do czegoś takiego. X Dlaczego dziewczyna od razu nie jest mądra i nie bierze niesmialego prawiczka podpierajacego ścianę tylko najpierw każda szuka męskiego samca alfa aby się przejechać? Mogłaś wybrać mądrze od razu. Każda może.