Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka ona jest dziecinna..jak mnie to denerwuje

Polecane posty

Gość gość

Mam kumoele w pracy potrafi cieszyć się z takich małych głupich rzeczy.Wystarczy ze pokaże jej ze cos można zrobić szybciej na kompie innym jest”ale to super,fantastyczne”i taka prawdziwa radość jakby wygrała 6w totka.Jest tak infantylna ze mam ochotę jà rozerwać

Gość gość
Proste ogranicz kontakty z drugiej strony lepsza slodka idiotka niz wredna zołza która by pod tobą kopala

Gość gość
mnie tez tacy ludzie wkurfiają, usmiechaja sie jak mysz do sera i maja innym za zle ze tez nie maja wiecznie banana na ryju i sie pytaja czy cos sie stalo, czy wszystko ok i trzeba wokol takich pilnowac swoja normalna mimike twarzy bo ci wkrecaja zle samopoczucie :S

Gość gość
Ona może i nie jest wcale taka głupia bo wiedzę ma mimo ze jest rozstrzepana ale cieszą jà takie głupoty takie totalnie małe rzeczy jakby to było nie wiem co...W sumie to nie wiem dlaczego tak mi działa na nerwy

Gość gość
Ta łaska w ogóle wszystko intensywnie odczuwa i radość i stres wszystkie emocje odczuwa jak dziecko.wiem ze to nie jest udawane bo po prostu jest taka popaprana

Gość gość
Jak nie jesteś z nia w pokoju to masz pół problemu z głowy jak tak tez można ukrucic s Słodkie umizgi dwa razy rzucisz Bazylem odburkniesz coś i najglupsza zakuma

Gość gość
Czyli ona taka po prostu jest a ciebie denerwuje jej radość życia?

Gość gość
Właśnie nie dokonca rozumiem co cie denerwuje ze dziewczyna dość mocno odczuwa i potrafi się cieszyć z małych rzeczy

Gość gość
Denerwoja mnie tacy ludzie bo zamiast rozmyslac nad bezsensem istnienia i narzekac na wszystko to sa weseli. Trzeba ich zrownac do swojego poziomu.