Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co mam myśleć o tej przyjaźni?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że mam przyjaciółke, znamy się od urodzenia i zawsze się dobrze dogadywałyśmy. Obecnie chodzimy do jeden klasy w liceum i wydaje mi sie, że jest o mnie zazdrosna. Po prostu strasznie się wymądrza pouczając mnie co strasznie mnie irytuje, bo uważa siebie za najmądrzejszą osobę. Ostatnio trochę mnie olewa i na przerwach biega do swojej koleżanki i z nią się śmieje, fajnie sobie rozmawiają, a ze mną to jest jakaś dziwna i zamknięta trochę.... Też gada cały czas jak ja to powinnam sie ubierać do szkoły, że to powinnam, a tego nie itp. Jak zapytam się jej np. z jakiego działu będzie sprawdzian, bo niedosłyszałam co mówi nauczyciel to ona odpowiada mi wrzaskiem i denerwuje się jakbym zapytała o niewiadomo co.... Mamy tez całkiem inne charaktery.... Ja nie wiem co ja mam o tym myśleć, czy to jest toksyczne? Niby dziewczyna mi pomaga i nie jest fałszywa, wie o mnie bardzo dużo i nigdy nikomu nie powiedziała moich sekretów, tak samo jak ja jej, ale..... jej zachowanie.... prosze pomóżcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować