Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle wymagam od siebie coraz więcej i więcej!!!

Polecane posty

Gość gość

Nie umiem się zadowolić. Nie potrafię się z niczego cieszyć. Dostałem podwyżkę? Super, ale chcę więcej. Kupiłem nowe auto? Super, ale chcę uzbierać na nowszy model. Przebiegnąłem 16 km? Super, ale chcę teraz 20 km. Udało mi się to i tamto? Super, ale mogę walczyć jeszcze o więcej. Smuci mnie to, bo wyniosłem to z dzieciństwa. Zawsze muszę być numer jeden, a zawsze się czuję jak numer 2. Chce by rodzina była dumna...

Gość gość
dla mnie jesteś nr 0 :)

Gość gość
gość dziś ??? W jakim celu ten jad?

Gość gość
Nigdy nie będziesz nr 1 zawsze znajdzie się ktoś lepszy, bogatszy, mądrzejszy, piękniejszy. Jeżeli nie zmienisz myślenia zniszczysz swoje życie, grozi ci choroba psychiczna. Złoty środek może cię uratować.

Gość gość
Dla mnie też taka osoba jak ty to wielkie zero. Rób tak dalej zawał przyjdzie szybko

Gość gość
tylko tacy coś osiągają, przykładem jest Cristiano Ronaldo. Jak przegrał z jakimś tam kumplem w ping ponga towarzyski meczyk, to potem 2 tygodnie ćwiczył, zaprosił go, pokonał i był zadowolony :D

Gość gość
Ale przedtem się poplakal i poszedł na skargę do mamusi żeby go do piersi przytuliła.

Gość gość
Ludziom lasuje się w mózgach. Gonią za majątkiem, "czymś więcej i więcej", a omijają najważniejsze w życiu rzeczy: zadbanie o zdrowie, także psychiczne, o swój wypoczynek, miłość , kontakty z przyrodą.. No i co wam da ta pogoń? I tak do grobu tego nie zabierzecie :D 🖐️

Gość gość
tylko przyziemne rzeczy pomagają zapomnieć o szarzyźnie tego zyebanego świata, a zwłaszcza kraju...

Gość gość
10:38 - tylko do momentu, aż nie wysiądzie jakiś ważny organ. wtedy jest panika i modlitwy do stwórcy ;)

Gość gość
przecież wygrałeś ! gratulacje!s

Gość gość
tylko miłość może sprawić że poczujesz się ten pierwszy najważniejszy i jedyny ,sprawi to ktoś kto pokocha Cię za to kim jesteś a nie za to co posiadasz i osiągnąłeś rozejrzyj się wokół popatrz na ludzi tych prawdziwych daj im szansę i bądź sobą a nie ideałem za wszelką cenę