Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice czy jednak chlopak

Polecane posty

Gość gość

Moi rodzice radza mi zebym zostawila chlopaka gdyz jest dla mnie za niski, uwazaja ze.powinnam miec wysokiego i postawnego faceta. Dodam ze mam 160 cm a on 170 cm i nie widze w tym nic zlego. Chlopak jest swietny, jestem z nim bardzo szczesliwa, ale bardzo mnie.boli, ze rodzice nie akceptuja go a do tego w kolko mi truja, ze nie moga tego przezyc. Dodam, ze rodzice tez sa niscy. Co bycie zrobili na moim miejscu?

Gość gość
Nie masz swojego rozumu? Rodzice będą za Ciebie decydować?

Gość gość
Zostaw kurdupla. Ja mam 190cm.

Gość gość
Zostawilabym rodzicow i uciela z nimi kontakt. Skoro nie akceptuja niskich osob a sami tez sa niscy to dlaczego masz robic dla nich wyjatek?

Gość gość
Po prostu widza mnie z kims postawnym i wysokim. Ale jak wyglada takie zycie w braku akceptacji rodzicow? Tragedia

Gość gość
Normalnie. Mówisz że to Twoje życie i Twoje wybory a oni mają to uszanować. Jak zobaczą że nie mogą manipulować to opuszczą. A jak jesteś słabą memłą, która się boi mamusi i tatusia to zostaw tego chłopaka jak najszybciej. Niech sobie znajdzie wartościową dziewczynę.

Gość gość
Czy brak akceptacji to powazny dla was problem?

Gość gość
Wiem ...ja mam 163 i rodzina dziewczyny tez mnie nie akceotuje

Gość gość
Powiedzieli cos.tobie czy dziewczynie?

Gość gość
Autorko skoro nie dorosłas do tego żeby mieć własne zdanie to nie bierz się za związki dzieciaku.

Gość gość
Czy stanal ktos z was przed takim wyborem?

Gość gość
Jak Ci się podoba, to dlaczego nie? Miałam w klasie kolegę, był niski, naprawdę niski, ale miał równie niską dziewczynę. I ładnie wyglądali. Pomimo wzrostu miał niesamowicie silną, energiczną, odważną osobowość. Teraz widzę, że ożenił się z jakąś inną dziewczyną (nie jest od niego wyższa) i jest naprawdę świetnym ojcem.

Gość gość
Ale po co ponawiasz? Nie umiesz sama podjąć decyzji i powiedzieć o niej rodzicom? Żenada.

Gość gość
Owszem, musze bo jestem na granicy zalamania nerwowego

Gość gość
Uważam że masz (przepraszam za wyrażenie ) głupich rodziców !! Jeśłi dla nich liczy się tylko wzrost a nie to co ten chłopak sobą reprezentuje to naprawdę brak mi słów. Ty widzę też nie jesteś ogarnięta skoro słuchasz nierozsądnych uwag i nakazów rodziców . Dziewczyno ! skoro go kochasz , jeśli dobrze się dogadujecie to w czym problem ? czy to mama i tata będą z nim zyć czy Ty ?

Gość gość
Ty jesteś niziutka, twoi rodzice są niziutcy, a rodzice wymagają postawnego faceta? To chyba jakaś prowokacja. Twoja mama jakoś nie ma postawnego i żyje.

Gość gość
Moja siostra ma 178 cm a jej mąż 176 cm i nigdy mama(ojca ne mamy ) nie wtrącała się do tego że on jest ciut mniejszy .Najważniejsze jest to że jest dobrym , mądrym , rozsądnym facetem. Apropos Twoich rodziców , to choćby pił , bił i poniewierał ale gdy będzie wyższy to będzie się nadawał się na zięcia ?

Gość gość
To bardzo trudna decyzja