Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra...

Polecane posty

Gość gość

Hej , jestem z facetem od 6 lat , on ma przyjaciela z którym się znają od dziecka, mam mały problem z siostra jego przyjaciela ponieważ ma 20 lat i zaczęła się przystawiac do mojego faceta i to na każdym kroku on mówi że niby nie zawraca na nią uwagi bo to siostra przyjaciela Ale sama już nie wiem , czy myślicie że powinnam mieć oczy szeroko otwarte i przyglądać się temu ?;)

Gość gość
TAK POWINNAŚ MIEĆ OCZY SZEROKO OTWARTE I DOOKOŁA GŁOWY, jesteście ze sobą 6 lat mimo ze pewnie cie kocha ten związek jest długi pewnie zawse to samo sie dzieje u was, 20 lat to piękny wiek pewnie wczesniej nie dostrzegał tej siostry a teraz już może dostrzec, jak ona będzie robiła umizgi do niego to pewnie sił awoli zobaczy w niej dziewczynę /kobietę, uważaj na nią ,a jeżeli zobaczysz cos niestosownego w jej zachowaniu to od razu ucinaj to w zarodku nawet jakbyś miała ja opieprzyć

Gość gość
Tak uważaj na nią, bo facet w 6 letnim związku może zapragnąć jakiejś odmiany i nowych wrażeń.

Gość gość
Oj uważaj na nią, bo może mu zawrócić w głowie. Tym bardziej że jest blisko niego bo jego brat to bliski jego kolega

Gość gość
Leci na niego , więc musisz uwazac