Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczotka do włosów dla niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Hej :) Podpowiedzcie jaką kupić szczotkę do włosów dla mojej córki. Młoda ma 9 miesięcy i długie, zaczynające się kręcić włosy. Są gęste i piękne i boję się, że je "popsuję". Zwykła szczotka dla niemowląt, taka z włosiem nie rozczesuje ich jak należy. Z tyłu są takie jakby splątane. Nie mogę użyć normalnej szczotki, bo jest zbyt twarda dla delikatnej skóry głowy. Czy jest coś pomiędzy? I gdzie kupić?

Gość gość
Jprdl co za problemy :o są grzebyczki dla niemowląt. Tyle!

Gość gość
Obetnij na lyso jesli nie umiesz rozczesac :)

Gość gość
Drogie Mamy, Wasze rady są bezcenne, co kilka głów to nie jedna... bardzo dziękuję... Zapraszam, jeżeli macie w swoich szafach i szafkach wspaniałe rzeczy które świetnie sprawdziły się Waszym przypadku lub w przypadku waszych dzieci , a są w doskonałym stanie (jak to przy maluchach zwykle bywa - moc ciuszków z których dzieci wyrastają zanim zdąży wyschnąć pranie usmiech.gif lub przetestowane akcesoria) oddajcie lub odsprzedajcie innym mamom... polecam portal www.mofree.pl darmowe ogłoszenia - mają doskonałej jakości zdjęcia, od razu widać czy wystawiona rzecz jest w dobrym stanie czy ktoś oferuje nam zamiast "paczki ciuszków," paczkę - ścierek do podłogi bo ubranka są tak zniszczone i poplamione, że raczej do niczego innego się nie nadają... portal jest nowy więc ogłoszenie nie ląduje na 124 stronie gdzie już nikt nie zagląda, tylko jest widoczne... ja pozbyłam się w ten sposób zbędnych już rzeczy i mam pieniążki na to co aktualnie jest mi potrzebne... mała rośnie, a ja na szczęście zaczynam chudnąć :-) naprawdę polecam