Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

IMPOTENT

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
,,p******il takie glupoty bedzie'' w艂a艣nie to duzo o was mowi, nic nie macie w sobie i tyle

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
nic pojac nie potraficie i tyle (piek艂o ,niebo, kosciol jest zrobiony wlasnie dla takich idiotow ktorzy nic pojac nike potrafia)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie tylko ja znam prawde ,takich osob jest baaardz duzo ,ale nie mowia nic nikomu i sie pod nosem umiechaj膮 bo maja was za idiot贸w, ja tez nie potrzebnie sie zaczolem odzywac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po pierwsze nie bede szala艂, po drugie zmuszal nikogo do niczego tez nie bede, wiec szanse byscie mi mogly dac!!!!ja p*****le

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nikt we mnie nie wiezy, i do tego caly czas farmazony wymysla cie na mnie poprostu super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko to mi pomoze, puki co bede siedzial caly czas w domu i myslal o samobujstwie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chociaz sie zaprzyjaznic, nie bede blagal nikogo zeby ze mna byl na sile, ja lepiej wiem co mi pomoze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z jakiej paki mi macie pomaga膰???? z takiej ze przez lata sie tak strasznie smialiscie ze mnie, jak sie zabije to wiedzcie ze to przez wac, smiac sie umiecie a pomoc juz nie?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a to ze jest brzydki i troche krzywy to nie jest problem bo mam zamiar zrobic sobie operacje plastyczno-powiekszaj膮c膮, wiec s*******ac od mojego huja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20 ,30 tys, i bedzie z******ty. bo wiem ze sie smiejecie i zadna by mnie nie chciala z takim brzydkim hujem ,wiec sie ulepszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ponoc plus 2 centa , prosty, 艂adniejszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiem co o nim mowicie ,,kalectwo'' dobrze ze chociaz dobrze dzia艂a ,wbrew waszym farmazonom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
naprawde jet az taki zly????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiem co myslicie jak patrzycie na te zdj ,,fuuuj'' ale trudno, bede musial ic na operacje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najpierw bede musial sprawdzic jak sie sprawuje krzywa 15, i spytac, chociaz nie bede musial pytac bo i tak bede znal prawde, czy potrafie takim w pelni zaspokoic i czy sie chociaz troche bedzie podobal, ale wadpie w to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mysle ze miedzyinnymi wlasnie dlatego mi nie staje tak jak trzeba przy dziewczynach, mam ogromny k膮pleks plus stres

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zapytajcie urolog贸w idiotki, bo caly czas mam gdzies z tylu g艂owy cos takiego - ,,on tylko udaje ze mu dobrze staje a tak naprawde jest impotentem'' mam racje????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak mozna miec tak naj****e w glowie, mam 22 lata, i fizycznie jestem zdrowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
,,jak zesz by to tak by艂o'' -przeciez to jet proste jak drut, w stresie nie bedzie dobrze stal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
,,czego on ie tak boi'' to sa w艂a艣nie zabuzenia lekowe(nerwica) nie panuje nad stresem plus kapleks

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam wam wstawic filmik jak trzepie???? ale wcale bym sie nie zdziwi艂 jak byscie puzniej powiedzieli ze wale konia po wiagrze, ojj kurwa mac ,musial bym ja zazywac pare razy dziennie heh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zlityje sie kt贸ras ,zebyscie wkoncu poznaly prawde, tylko musial bym przestac czuc stres kolo niej, wiec musialo by minac troche czasu, poprostu poznac bys my sie muieli gdzies okolo 2 tygodnuie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
caly czas mam to z ty艂u glowy- ,,on klamie tak naprawde mu nie staje'' rany boskie , musialbym miec z hormonami cos p******e, z prostat膮, albo uszkodzic go mechanicznie(ze tak powiem)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
psycha mi kapletnie siadla przez wasze farmazony, caly czas sie boje ze zadna ze mna nigdy nie pujdzie bo macie mnie za impotenta i juz cale zycie bede sam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
robilem sobie kiedys nawet badania ,czy dzieci moge mie膰-moge!!! bo jestem p*********m paranoikiem i jak kolo dziwki mi w pelni nie stanal to zrobilem caly komplet badan

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mowie wam naprawde na powaznie ,ze jak by mi sie zeps贸艂 to naprawde bym sie bez wiekszego zastanowienia zabi艂, nie ma po co zyc bez seksu, noo taka prawde niestety. omalo sie nie zabilem przez to ze myslicie o mnie ze jestem impotentem, a co dopiero jak by to byla prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
naprawde bylo juz blisko...... ale narazie jeszcze zyje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sex to jest dla mnie najwieksza atrakcja, moze jestem robakiem ale taki jestem i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiem ze wadpicie zeby cos ze mnie bylo jeszcze(takie zeczy pisze) ale ja wiem na 100 pro a jak ja ncos powiem to tak musi byc, ma nadzieje ze juz nie bede pisal

Udost臋pnij ten post