Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

IMPOTENT

Polecane posty

Gość gość
,,p******il takie glupoty bedzie'' właśnie to duzo o was mowi, nic nie macie w sobie i tyle

Gość gość
nic pojac nie potraficie i tyle (piekło ,niebo, kosciol jest zrobiony wlasnie dla takich idiotow ktorzy nic pojac nike potrafia)

Gość gość
nie tylko ja znam prawde ,takich osob jest baaardz duzo ,ale nie mowia nic nikomu i sie pod nosem umiechają bo maja was za idiotów, ja tez nie potrzebnie sie zaczolem odzywac

Gość gość
po pierwsze nie bede szalał, po drugie zmuszal nikogo do niczego tez nie bede, wiec szanse byscie mi mogly dac!!!!ja p*****le

Gość gość
nikt we mnie nie wiezy, i do tego caly czas farmazony wymysla cie na mnie poprostu super

Gość gość
tylko to mi pomoze, puki co bede siedzial caly czas w domu i myslal o samobujstwie

Gość gość
chociaz sie zaprzyjaznic, nie bede blagal nikogo zeby ze mna byl na sile, ja lepiej wiem co mi pomoze

Gość gość
z jakiej paki mi macie pomagać???? z takiej ze przez lata sie tak strasznie smialiscie ze mnie, jak sie zabije to wiedzcie ze to przez wac, smiac sie umiecie a pomoc juz nie?????

Gość gość
a to ze jest brzydki i troche krzywy to nie jest problem bo mam zamiar zrobic sobie operacje plastyczno-powiekszającą, wiec s*******ac od mojego huja

Gość gość
20 ,30 tys, i bedzie z******ty. bo wiem ze sie smiejecie i zadna by mnie nie chciala z takim brzydkim hujem ,wiec sie ulepszy

Gość gość
ponoc plus 2 centa , prosty, ładniejszy

Gość gość
wiem co o nim mowicie ,,kalectwo'' dobrze ze chociaz dobrze działa ,wbrew waszym farmazonom

Gość gość
naprawde jet az taki zly????

Gość gość
wiem co myslicie jak patrzycie na te zdj ,,fuuuj'' ale trudno, bede musial ic na operacje

Gość gość
najpierw bede musial sprawdzic jak sie sprawuje krzywa 15, i spytac, chociaz nie bede musial pytac bo i tak bede znal prawde, czy potrafie takim w pelni zaspokoic i czy sie chociaz troche bedzie podobal, ale wadpie w to

Gość gość
mysle ze miedzyinnymi wlasnie dlatego mi nie staje tak jak trzeba przy dziewczynach, mam ogromny kąpleks plus stres

Gość gość
zapytajcie urologów idiotki, bo caly czas mam gdzies z tylu głowy cos takiego - ,,on tylko udaje ze mu dobrze staje a tak naprawde jest impotentem'' mam racje????

Gość gość
jak mozna miec tak naj****e w glowie, mam 22 lata, i fizycznie jestem zdrowy.

Gość gość
,,jak zesz by to tak było'' -przeciez to jet proste jak drut, w stresie nie bedzie dobrze stal

Gość gość
,,czego on ie tak boi'' to sa właśnie zabuzenia lekowe(nerwica) nie panuje nad stresem plus kapleks

Gość gość
mam wam wstawic filmik jak trzepie???? ale wcale bym sie nie zdziwił jak byscie puzniej powiedzieli ze wale konia po wiagrze, ojj kurwa mac ,musial bym ja zazywac pare razy dziennie heh

Gość gość
zlityje sie któras ,zebyscie wkoncu poznaly prawde, tylko musial bym przestac czuc stres kolo niej, wiec musialo by minac troche czasu, poprostu poznac bys my sie muieli gdzies okolo 2 tygodnuie

Gość gość
caly czas mam to z tyłu glowy- ,,on klamie tak naprawde mu nie staje'' rany boskie , musialbym miec z hormonami cos p******e, z prostatą, albo uszkodzic go mechanicznie(ze tak powiem)

Gość gość
psycha mi kapletnie siadla przez wasze farmazony, caly czas sie boje ze zadna ze mna nigdy nie pujdzie bo macie mnie za impotenta i juz cale zycie bede sam

Gość gość
robilem sobie kiedys nawet badania ,czy dzieci moge mieć-moge!!! bo jestem p*********m paranoikiem i jak kolo dziwki mi w pelni nie stanal to zrobilem caly komplet badan

Gość gość
mowie wam naprawde na powaznie ,ze jak by mi sie zepsół to naprawde bym sie bez wiekszego zastanowienia zabił, nie ma po co zyc bez seksu, noo taka prawde niestety. omalo sie nie zabilem przez to ze myslicie o mnie ze jestem impotentem, a co dopiero jak by to byla prawda

Gość gość
naprawde bylo juz blisko...... ale narazie jeszcze zyje

Gość gość
sex to jest dla mnie najwieksza atrakcja, moze jestem robakiem ale taki jestem i tyle

Gość gość
wiem ze wadpicie zeby cos ze mnie bylo jeszcze(takie zeczy pisze) ale ja wiem na 100 pro a jak ja ncos powiem to tak musi byc, ma nadzieje ze juz nie bede pisal