Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie normalne kobiety się malują.

Polecane posty

Gość gość

Co to k***a za jakiś problem?

Gość gość
Kobiety sa niskie, brzydkie i smierdza caly czas rybami, oraz innym swinstwem.

Gość gość
Naprawdę? Mam kontakt z kobietami akurat pracuje i smrodu jakoś nie czuję.

Gość gość
Teraz sie maluje i zdecydowanie to poprawiło moje zycie

Gość gość
Ja nie mogę tego robić. XD Nawet tylko tuszu, bo zazdrosne kobiety są tak zazdrosna, że rozniosłyby z zazdrości cały budynek, podburzając facetów przeciwko, zresztą po plotach nie muszą nawet poburzać. Bywa, że na złość używam tuszu... albo i nie używam wcale - też na złość :D :) Natomiast nie działa nic, nie chcą się odczepić. Kobiety bez plotek czują się bezradne, prawie wszystkie... po plotkach mają nadzieję, że wygrały (konkurs na bycie lepszą? Nie Wiem, bo później i tak mają doła xD)... kiedy przekonują się, że nie, dalej wykorzystują złe słowo przeciwko mnie. To są ludzie, których nie znam.:) Fajnie nie? O Boże, a gdybym zrobiła jakiś seksowny makijaż.. to co by to było....:D Już teraz taka zazdrość... To jest ABSURD ;)

Gość gość
Nie uważam się za lepszą, to oni/one zmuszają mnie do tego bym tak myślała. Muszę w końcu zasnąć, a nie potrafię spać już... :( W dodatku mecze Ciebie :O Mam dość.

Gość gość
Ostatnio w firmie był meeting. Pełna sala ludzi. Nasz dział przyszedł, gdy jeszcze były miejsca wolne, ale tylko w 2 i 3 rzędzie. Poszłam więc usiąść tam wraz ze Zbyszkiem (który troszkę się przyczepił, ale to miły pracownik) ze względu na to, że mogliśmy sobie odpocząć. Managerowie i różni tam drektorzy zaczeli dziwnie się czerwienić, a nawet lekko zacinać ze względu na moją obecność na widowni... wiem, bo na mnie patrzyli, ja zaś dawałam lekki wyraz aprobaty żeby poczuli się komfortowo w czasie wystąpienia publicznego (i pomagało im :D ). Natomiast wiem, że to ja byłam przyczyną, bo robiłam to już księżom w czasie mszy, a nawet profesorom na studiach... Nie wiem o co chodzi, ale nie mów mi, że nie zwracam uwagi otoczenia. Zwracam i to w ogromnych ilościach. Oczywiście na szczęście niecodzienne w tych ilościach, umówmy się ;)