Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjowita

Zostałam sama. Bez nikogo.

Polecane posty

Gość gośćjowita

Nie mam rodziny, przyjaciół. Jestem sama jak palec. Mam tylko odłożone na koncie 35tys. zł. Co zrobić? Jak powstać z kolan? :( Jak wrócić do normalnego życia i od nowa je zacząć? Tak bardzo zaraziłam się do ludzi... Nawet te pieniądze, które mi zostaly (niewiele jeśli się żyje w pojedynkę) nie dają mi poczucia bezpieczeństwa. Proszę o dobre rady. (Nie, to nie FEJK!)

Gość gość
pewnie brzydka jesteś

Gość gośćjowita
Dodam jeszcze, że znam język angielski bardzo dobrze, po niemiecku dogadam się jakoś.. ale co mi z tego? Pracowałam już w trzech miejscach. Ale czuję, że bez nikogo nie dam rady. U nas w domu (rodzina patologiczna) rodzice praktycznie nie nauczyli mnie niczego! Nawet jak zdawałam prawko nie wiedziałam nawet co to czego służy w aucie.. tak naprawdę nie znam się za bardzo na życiu.. i to mnie przeraża. Te wszystkie urzędy, załatwianie spraw itp. przecież ja się kompletnie na tym nie znam. A ludzie czasami sami dają do zrozumienia, że JA powinnam już wszystko wiedzieć i nie ma tutaj miejsca na "naukę" czy "pomyłki". Przez to czuję się jak gówniara.. a mam 20 lat. Nie wiem jak postąpić już..

Gość gośćjowita
gość dziś jeśli chodzi o to, to każdego chłopaka, którego poznałam, dziwi fakt, że jestem samotna. W sumie to też jest dla mnie dziwne, bo wg mnie nie jestem za piękna, ani też nie mam "kształtów". Ba.. ja w ogóle ich nie mam jeśli chodzi o piersi.. kiedyś często ćwiczyłam i byłam zadowolona z siebie "powiedzmy". Teraz nawet i na to nie mam ochoty.. tak bardzo boje się nawet i jutra.. bo nie wiem co ze mną będzie.. mam w sobie tyle kompleksów. Ale to chyba przez to, że w dzieciństwie defacto byłam gruba i brzydka.. i wiecie jak to się kończy.. jaki to ma wpływ na późniejsze życie i intymne i prywatne. Czuje się taka słaba.

Gość gośćjowita
Muszę się komuś wygadać. A strasznie nie cierpię się żalić. Tutaj w pewnym sensie jest inaczej.. nikt mnie nie zna i nawet gdy nazwie mnie ofiarą losu, to nic takiego się nie stanie.. teoretycznie. Dlatego tak po prostu tutaj do Was o tym piszę. Pomimo, że nie strasze Was, że popełnię samobójstwo, nie oznacza, to że jestem w naprawdę kiepskiej sytuacji. Dlatego bardzo proszę o poradę jak z tej ciężkiej sytuacji wyjść. I naprawdę nie mam nikogo z kim mogłabym szczerze porozmawiać.. jestem w kropce.

Gość gośćjowita
Acha. Czyli nikt nie jest w stanie cokolwiek mi doradzić albo chociaż wesprzeć? Trudno.

Gość gośćjowita
Mieszkam w Kazachstanie

Gość gośćjowita
Z Lubelskiego

Gość gość
Wiesz ,mam podobnie i wiek taki sam .Pochodze z patologicznej rodziny . Jest mi ciężko ,bo niestety rodzice niczego mnie nie nauczyli ,nie przekazali żadnych wartosci .W sumie nic dziwnego jezeli sa to prości ludzie ktorzy nie rozumieja wiele rzeczy i nigdy nie byli zaradni i przez to zawsze bylam w tyle za innymi .Ludzie wymagaja a mi jest cięzko temu sprostać.

Gość gośćjowita
Nie mam gg, ale mogę założyć.

Gość gość
Witaj w klubie sporo ludzi jest samotnych szkoda ze namy chore czasy pogon za forsa ludzie nie maja czasu dla bliskich czy znajomych podaj e mail mozemy popisac

Gość gośćjowita
gość dziś Skąd jesteś? I czym obecnie się teraz zajmujesz? Mieszkasz sam?

Gość gośćjowita
jowita.smolak@o2.pl jak chcesz to pisz :)

Gość gość
mieszkam w wariatkowie

Gość gośćjowita
Mam na myśli, gdzie mieszkasz czy dalej z rodzicami czy odciales się od rodziny i wynajmujesz mieszkanie?

Gość gość
jesteś na jakimś portalu randkowym?

Gość gośćjowita
Nie, dlaczego pytasz?

Gość gość
mowie,ze jestemobecnie w wariatkowie. A tak to nie mam domu

Gość gość
Czemu jestes sama ? Nie masz znajomych w sieci to rozni bywaja ludzie raczej badz ostrozna moja rada Alvaro

Gość gość
Pracuje w fabryce gdzie sa roznego rodzaju toksyny i generalnie pieniądze sa niezłe ,ale boje sie ze przez to zachoruje na jakiegos raka .Rodzice wyrzucili mnie z domu gdy mialam 18 lat .Szkoly nie skonczyłem ,nie mialem czasu .Zarabiam ponad 2 tysiace wiec wynajmuje sobie mała kawalerke i zrobilem prawko .Zyje jak robot i czesto mysle nad samobojstwem .Znajomych tez nie mam i dziewczyny tym bardziej .

Gość gość
Ja mam 150 i też nie ma poczucia bezpieczeństwa. Moja mama jeszcze żyje.

Gość gośćjowita
Ja nie szukam tutaj oczywiście znajomych. Ja chcę się tylko poradzić i wyżalić.

Gość gośćjowita
gość dziś a skąd jesteś?

Gość gość
ja szukam seksu z bezdomnymi

Gość gość
Mnie w******i z biura, gdzie mam zero oszczednosci na koncie. Moge pracowac , ale z domu. 1 grudnia pakuje manatki i w*********m na pol roku do tajlandii, bo tam jest fajbie i zycie jest tanie. SAMA! jak ja moge, to ty tez

Gość gość
Ciesz sie bo wiekszosc ludzi to qrwy

Gość gość
Ja wole z domu pracować. Jak bym miał codziennie gdzieś chodzic to strzelil bym se w lep.

Gość gość
dawaj te 35 tysiakow k***o xDDD