Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjowita

Zostałam sama. Bez nikogo.

Polecane posty

Gość gość
zapodaj swoją fotkę

Gość gośćjowita
gość dziś no to skoro masz zero oszczędności to skąd weźmiesz kasę na bilet? Poza tym musisz znać też język? Angielski wystarczy? I pytanie jeszcze gdzie pracujesz/pracowałaś? I czy będziesz w stanie znaleźć tam jakaś pracę, i jeśli tak to jaka?

Gość gość
Powodzenia zycze badz dzielna ja mialem zone podobnie zostalem sam ale sie nie dalem Trzeba byc twardym zycie jest jedno powtorki nie bedzie Alvaro Moze poznasz kogos fajnego normalnego i bedziesz szczesliwa tego zycze pozdrswiam

Gość gość
A czy to istotne ?skąd jestem .Powiem tyle ze z malego miasteczka .Boje sie pracowac tam gdzie pracuje ,ale coz mam robic .Bez tej pracy musialbym isc pod most chyba .

Gość gość
gość dziś nie dla psa kiełbasa leszczu !!! 🖐️ :classic_cool:

Gość gość
Masz mieszkanie czy wynajmujesz. Mogę się wprowadzić xd

Gość gośćjowita
gość dziś A ile masz lat w ogóle? Nie rozumiesz, może i zostałeś sam ale z bagażem doświadczeń. Ja nie wiem czego się spodziewać kiedy wynajmę mieszkanie..

Gość gość
Odloze z wyplaty do grudnia z 4-5 tys euro. Znam angielski i mieszkalam juz w Tajlandii. Bilet w jedna strone mozna kupic za mniej niz 300 euro. Condo to tez kolo 300 za miesiac. Bede pracowac z domu

Gość gośćjowita
gość dziś a województwo chociaż?

Gość gośćjowita
Ale na czym na praca polega? Jakie masz wykształcenie, ewentualnie skończone kursy i ile masz lat?

Gość gośćjowita
A i dodam jeszcze, ze mam auto.. tylko szkoda, że zero przygotowania do życia i odwagi.

Gość gość
Ja pewnie podobny temat zrobię jak mamy zabraknie. Będzie trzeba szybko znaleźć kobietę. Masz mieszkanie?

Gość gośćjowita
Nie, wynajmuje.. jednak chciałabym w przyszłości założyć firmę.. tylko jak?! Mój dawny "przyszły wspólnik" się wykruszył. Wiecie jak to jest kiedy się żyje wśród ludzi bez ambicji. Ja miałam tak wiele planów. Tak dużo chciałam osiągnąć, a człowiek, jak na złość, zawsze słyszał od innych słowa, które totalnie mnie demotywowaly. Pomimo, że teraz czuję się odrobinę pewniej (bo jednak już trochę kasy zarobiłam) niż powiedzmy rok czemu czy dwa lata, wciąż jestem pełna obaw. A co jeśli sobie nie poradzę? Co mnie czeka ulica?! Tak samo, nie chce chłopaka tylko że względu na to, by czuć się bezpiecznie. Nie potrafie po prostu i nie zmuszę się. Nie wiem. Może gdybym była bardziej elastycznabi mniej wrażliwa, moje życie potoczyłoby się inaczej..

Gość gośćjowita
gość dziś auto do 10 tys. Czemu pytasz?

Gość gość
Jowitko ,inteligetna dziewczyna jestes .Masz dopiero 20lat dopiero i juz zarobilas niezlą kase ,prawko masz i widze ze myslisz i masz jakies ambicje tylko sie boisz .Znam wiele 20latkow ktorzy umyslowo zatrzymali sie na etapie 16 latklkow powiedzmy a ty jestes dojrzala i rozsąda tylko potrzebujesz sily i odwagi .Trzymaj sie ,dasz rade

Gość gość
gośćjowita dziś bo też mam ale trochę droższe !

Gość gość
To ja,splukana od Tajlandii. Jak mialam 19 lat to wyjechalam do Holandii, na rok. Chodzilam tam do szkoly. Balam sie jak cholera ale dalam rade i bylo super. Nie mozesz sie zatrzymac w rozwoju na 'winie twoich rodzicow'. Idz, zdobywaj, ucz sie. Kto bie ryzykuje ten nie pije szampana :* buziaki i odwagi dziewczyno

Gość gośćjowita
gość dziś wiesz.. Twoje słowa owszem pomogly.. ale tylko na chwilę. Jutro już będzie inaczej, może lepiej, może gorzej. Jednak ludzki mózg szybko zapomina, zwłaszcza chwilę, które podnoszą na duchu, a niestety pozostawia w pamięci te najgorsze. Tym samym wielbi się w złych emocjach i uczuciach, bo przecież żeby zestawić ze sobą dwie przeciwne sobie emocję, na przykład złość i przebaczenie, większość jednak wybrałaby złość ewentualnie zemstę.

Gość gość
"Tak samo, nie chce chłopaka tylko że względu na to, by czuć się bezpiecznie" wolisz dziewczyny

Gość gośćjowita
gość dziś rozumiem sarkazm. Ja jednak chciałam jak najbardziej przybliżyć moja sytuacje.

Gość gość
18:34 To zmień prace, nawet na budowie lepiej niż w toksynach siedzieć! A poza tym teraz można 3 tys w sklepie w galerii handlowej wyciągnąć, roznos CV!

Gość gość
gość dziś zgoda ale trzeba mieć to coś co szefowi w oko wpadnie !

Gość gośćjowita
Acha. Czyli koniec tematu.

Gość gość
o czym chcesz jeszcze pogadać ?

Gość gośćjowita
O niczym. Nie chcę się powtarzać.

Gość gośćjowita
No i tak wiem, że nie będzie to miało sensu, zwłaszcza tutaj.

Gość gośćjowita
Chyba najbardziej teraz to chciałbym pogadać z kimś przez telefon.