Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AutorTopica

Czy na tym forum są niepełnosprawni?

Polecane posty

Gość AutorTopica

Bo mam kilka pytań, sam jestem niepełnosprawny.

Gość Niezrównoważony
No, ja jestem niepełnosprawny, a o co chodzi?

Gość AutorTopica
Ile masz lat jak można wiedzieć ? I jaką masz niepełnosprawność ?

Gość AutorTopica
Chodzi dokładnie o temat tabu osób niepełnosprawnych. (seks, itp.) Jak to u was jest, było?

Gość gość
Ja jestem niepełnosprawny ale z seksem ci nie pomogę bo panicznie boję sie kobiet więc jeszcze nie miałem takich kontaktów z kobietami a mam 23 lata.

Gość AutorTopica
Ja mam 19 i mam straszną ochotę na seks ale nie mam z kim bo niestety dziewczyny nigdy nie miałem.

Gość AutorTopica
gość dziś Na co chorujesz?

Gość gość
Autorze na czym polega Twoja niepełnosprawność?

Gość AutorTopica
Jestem niepełnosprawny ruchowo, mam zanik mięśni duchenne'a :(

Gość AutorTopica
Jestem niestety tylko uzależny od kogoś sam sobie nie pomogę nawet aby podrapać się po głowie. I jak tu znaleźć dziewczynę której się spodobam, której będzie obojętne czy jestem zdrowy czy nie, która zaopiekuję się mną i zakocha się ?

Gość gość
Ja mam niep. ruchową i problemy z sercem ale nie poruszam się na wózku. A jak radzisz sobie z ochotą na seks, masturbujesz się, jak to u Ciebie wygląda?

Gość gość
Nie wiem co mam Ci powiedzieć :O Musisz stawiać na intelekt i szukać

Gość gość
Jestem niepełnosprawną kobietą, jeśli chodzi o sex to ze zdrowym mężczyzną mało realne. Przykład z życia. Pisałam w necie kilka lat temu z pewnym mężczyzną, miły był, dżentelmen w każdym calu. Widzieliśmy się na skype siedząc przed kompami. Od początku nie dałam mu żadnych złudzeń, powiedziałam mu, że jeżdżę na wózku inwalidzkim, uśmiechał się, mówił OK, nawet w tle za mną stał wózek, widział go! Rozmawiało się cudownie, bylam szczęśliwa, bardzo... po kilku miesiącach umówiliśmy się w realu, co się naszykowałam by wypaść pięknie, młoda byłam, twarz zawsze miałam "anielską" figurę niezłą, szczupła jestem. Czekałam w uzgodnionym miejscu, przyjechał z bukietem róż, rozglądał się, szukał i spojrzał na mnie... na wózek... zamurowało go! Wiesz jaki tekst usłyszałam? Coś w stylu "ty qrwo je/ba/na tak mnie oszukałaś, tyle miesięcy straciłem, głu/pia pi/zdo..." mówię, że przecież wiedziałeś, mówiłam od początku, a ten "myślałem że żartowałaś, że to wózek babci.. kogoś.." rzucił mi te róże na kolana i szybko odszedł. Zlikwidował wszystkie swoje adresy netowe, numer tel. w realu... ślad po nim zaginął, kontaktu brak. Czy on pomyślał co ja czułam? Jak dochodziłam do siebie po takich wyzwiskach i żalach? Nie ja go oszukałam, ale on mnie... Zdrowi chyba myślą że kaleka nic nie czuje, nie ma prawa do życia, a co dopiero do miłości. Boję się znów próbować

Gość AutorTopica
Tak masturbuje sie, ale ile można do głupich i pustych p****li które mało mają wspólnego z realnym życiem, masakra jakaś nigdy się nie całowałem, nie przytulałem do dziewczyny mam tego dosyć ale jak kogoś znaleść jak ja prawie nie wychodzę z domu bo mi na to choroba nie pozwala, przecież d***** nie zamówię no bo jeszcze syfa złapie.

Gość AutorTopica
Niepełnosprawni mają p********e we wszystkim i taką prawda, nic tylko się ciąć

Gość AutorTopica
gość dziś Wiem nie wypada pytać kobiet o wiek, ale ile masz lat I czy nadal jesteś dziewicą? (Sorki za takie pytania)

Gość gość
dziś - to współczuje ci, ale na serio to był normalny czlowiek? Nie bardzo ci wierze. na takich portalach internetowych to w wiekszosci sa onanisci, niedojdy, itp. nie jest mozliwe, zeby jako taki normalny człowiek rzucił takim tekstem. Przeciez wiadomo, ze pisza z toba sie starał byc miły, ale musial byc z jakiegos plebsu? Jaki miał np. zawód, wykształceni, zainteresowania?

Gość gość
wejdz na strone Czateria na pokoj niepelnosprawni

Gość gość
a moze powinnac szukac na takich portalach co skupiaja np. bardzo wierzacych typu przeznaczeni sobie? Tzn jak jestes wierzaca. sa tam moze nieco dziwni ludzie, ale moze ktos niepełnosprawny by tam przynajmniej był normalnie traktowany

Gość gość
Narzekasz że jak znajdziesz dziewczynę, to patrz na ten kanał https://www.youtube.com/user/AniolNaResorach/videos dziewczyna na wóżku, wzrost jakieś 120 cm, i wiesz co? znalazła chłopa który jest zdrowy,nie jest niepelnosprawny i wiesz co? są po ślubie, dziwne nie ? wszystko jest na filmach.

Gość AutorTopica
To już jutro wejdę na czaterie bo już idę spać. Dzięki za odpowiedzi, temat nadal jest aktywny!

Gość gość
do gość dziś To że zdrowe może nie odpowiadać niepełnosprawny to uwierzę. Jednak w takie zachowanie jakie opisałaś to musiał być jakiś totalny burak. Pisałaś, że był miły i że dżentelmen to musiałaś mieć niezłe klapki na oczach. Nie ma co przejmować się burakami i wierz mi żaden normalny mężczyzna tak by się nie zachował.

Gość gość333
gość wczoraj Jestem niepełnosprawną kobietą, jeśli chodzi o sex to ze zdrowym mężczyzną mało realne. Przykład z życia. xxx Po prostu brak mi słów. Nie wiem... Myślę, że gdybym przechodził obok i był świadkiem, to nie potrafiłbym się powstrzymać i rozdarłbym mordę na tego bydlaka, a drzeć się potrafię niesamowicie jak się wścieknę. Nie dość, że cham, bydle to jeszcze idiota. Wyraźnie powiedziałaś, co i jak. Współczuję. Trzeba machnąć ręką.