Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość HMOSUPERIOR666

kiedys spotkalem kierownika HOSSÓW w pociagu

Polecane posty

Gość HMOSUPERIOR666

wyjasnil mi czym jest hoss bo nie wiedzialem powiedzial ze to meski odpowiednik hostessy ze jest kierownikiem hossow zalatwia sobie ladnych wygadanych chlopakow i puszcza ich na bankiety gdzie maja za zadanie nosic drinki i przmilac sie "lechtac ego" jak to okreslil starszym zamoznym paniom.. gosciu przystojny, zadbany, wygadany z manierami kultura osobista itd na duzo wiekszym poziomie niz jak wtedy i chyba kiedykolwiek bo obiektywnie to ujme ze nawet wtedy bylem na wiekszym poziomie od ponad roku sukcesywnie lece na dno xd zaczal rozmawiac ze mna choc sie nie znalismy gadalismy o roznych sprawach o dziewczynach o polskiej kinematografii, o naszych zawodach wyksztalceniu no taka gadka zeby sie lepiej poznac i dla zabicia czasu (no homo zeby nie bylo ze do czegos zmierzam) i nastal moment kiedy zj***lem rozmowe gosciu mnie bardziej poznal i zobaczyl ze dalsza rozmowa ze mna nie ma sensu bo jestem s******lencem, prawakiem (wtedy bylem) i ogolnie mam wyprany mozg przez prawice. kiedy temat rozmow wszedl na dziewczyny mowilem ze leca na kase i ze wyj****e w nie mam ze zadna mnie nie chce i ze w moich okolicach sa c*****e ze widuje sie lepsze w wiekszych miastach, potem temat ciapatych i ogolnie rasizmu i wyszedl moj rasizm gosciu zoabczyl ze ogolnie jest we mnie nienawisc a on ostoja spokoju czlowiek sukcesu z podejsciem do wszystkiego bez zlych emocji i na koniec temat polityki jak sie zapytal na kogo wowczas glosowalem i mo powiedzialem ze na k***ina to zalozyl sluchawki na uszy i reszte drogi zrobilo sie niezrecznie xDDD jakies 30 minut bo na nastepnej stacji wysiadalem nawet sie nie patrzylismy w swoja strone

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować