Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile mężatek ma kochanków Po jakim czasie małżeństwa i ich poznałyście

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego zdecydowaliście się na romans i Czego brakowało wam w małżeństwie A może niczego i chciałyście tylko urozmaicenia czy po prostu mąż po czasie się i tak nudzi

Gość gość
mnie sie moj nie nudzi!

Gość gość
Po co w kółko to samo wałkować?

Gość gość
Znudził mi się mąż po 5 latach ale nie zdradzam, nie szukam szczęścia na boku bo takie mam zasady. Jak dłużej nie będę wytrxymywać to odejdę po prostu.

Gość gość
"czy po prostu mąż po czasie się i tak nudzi" X Jak się można mężem znudzić, przecież to nie zabawka.

Gość gość
Mój kochanek to jednocześnie brat męża :( Wzięłam ślub z mężem bardziej z rozsądku, nigdy go nie kochałam ale on mnie bardzo, jest dobrym mężem. Brata jego poznałam dopiero miesiąc przed ślubem, bo mieszkał w Ameryce, pół roku po ślubie wrócił do polski na stałe, od razu zaiskrzyło :( Po roku nie mogliśmy wytrzymać i mamy romans już od 2 lat. I to największy błąd w życiu, bo kochanek szantażuje mnie i cały czas stara namówić się żebym rozwiodła się z jego bratem i wyjechała z nim, żeby zacząć wszystko od nowa, ale męża nie zostawię ze względu na jakość mojego życia :( Nie wiem co dalej będzie, każdego dnia boje się ze prawda wyjdzie na jaw...

Gość gość
18.00 Niezły syf. Brat męża, a twój kochanek też kawał ch$$%ja Własnemu bratu?! Ty masz to co sama sobie zgotowałaś..

Gość gość
dziś Najgorsze jest to, ze on cały czas namawia mnie na rozwód, chce żebym została jego żona i zamieszkała z nim... W dodatku cały czas mi grozi ze albo będę z nim albo z nikim innym i to tylko kwestia czasu aż rozwali wszystko :/ Moje życie to jak tykająca bomba :/ A z drugiej strony nie chce zostawić męża bo on jest za dobrym człowiekiem :( Syf na maxa

Gość gość
dziś takiemu kochankowi bym nie ufała zrobił świnstwo bratu zrobi i Tobie a wlasciwie juz ci robi szantazując

Gość gość
Jesli prawda jest to co piszesz, to jestes zwyklym.kawalkiem ścierwa. Ja nawet bym nie splunął w twoja strone gdyz szkoda by bylo mojej sliny. Zasada jest prosta, czlowiek, kazdy czlowiek zasluguje na szacunek, pod warunkiem ze sam szanuje innych. Ty jestes zwyklym scierwem bo martwisz sie tylko o siebie: boje sie ze maz sie dowie, nie chce go zostawic bo zapewnia mi dobre zycie. Ty nie masz zasad, albo jestes z wiochy zabitej dechami albo zwykla szmata z ciebie. Brzydze sie takimi jak ty. Robert

Gość gość
gość dziś Jak to nie prowo, to daj namiar na męża, chętnie mu opowiem jaką kurwę ma w domu. Jeszcze pomogę mu aby ci wjebać kiepie jeden! Zgadzam się z Robertem w 100%

Gość gość
Co w rodzinie to nie ginie XD

Gość gość
gość wczoraj "jakość życia" i od razu widać że k*******n poleciał tylko na kasę. Po co taki człowiek żyje? no po co? Nic tylko wyrwać takiego chwasta.

Gość gość
Jeszcze nie mam kochanka, ale coraz częściej mysle o tym. Mąż nie poświęca mi czasu, uwagi, nie ma miedzy nami prawdziwej bliskosci. Czuje sie samotna i przestałam sie dziwić, ze ktoś ma kochanka.

Gość goAfam
Slubuje Ci miłość wierność i że nie opuszczę cię aż do śmierci. Po co takie słowa wypowiadać skoro jedni i drudzy nic sobie z nich nie biorą. Trzeba rozmawiać spacery itd.... i zawsze dzieci cierpią wiec jak można mówić o miłość skoro liczy się moje ja. Tak wiem łatwo o tym pisać ale akurat ja mogę prawie 30 lat razem z burzami i życiem z inną osobą. Powiem wam nie warto warto zadbać o swoj rodzinę nawet nie jak juz wbrew wszystkiemu nie ma szans. A jednak . Jest jeszcze jedna rzecz na 1460 osób chodzących do kościoła i razem się modlscyxh 2 się rozchodzą a tak prawie co 2 para. Miłość jak ogródek trzeba dbać nie tylko kasa i sex

Gość gość
Mnie brat rozwalil malrzenstwo ja wyjezdzalem za granice do pracy on mial szczescie ze mial na miejscu prace. I do tego ******* mi zone, ale jego tyle nie winie jak ta moja suuke. Bo nigdy pies nie wezmie jak suuka nie da, Teraz to nie wiem gdzie razem mieszkaja bo jestem po rozwodzie