Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wygląd to wszystko w tych czasach

Polecane posty

Gość gość

jak go nie masz to masz p********e

Gość gość
Co ci po wygladzie jak np.nie masz pieniedzy w danym momencie i rzutuja one na wszystko.

Gość gość
jak masz wygląd to zaraz masz stado pomocnych adoratorów :D:D

Gość gość
a jak nie masz wyglądu to i nikt się tobą nie interesuje

Gość gość
A wedlug mnie z powodu wygladu mozesz miec powazne problemy.

Gość gość
18:45 Ta? A ja dałabym wszystko, żeby wygadać jak niektóre :D

Gość gość
Do 18:46 Zgadza sie bo praktycznie to zawsze pomaga ale sa przypadki ze moze to spowodac ze ktos ma zniszczone zycie przez to.Mam nadzieje ze wiesz o co chodzi.

Gość gość
gość dziś Masz na myśli zgwałcone dziewczyny bo taka ładna to łakomy kąsek dla zwyrola. Brzydkie w tym kontekście faktycznie mają lepiej.

Gość gość
Do 18:56 Nie tylko ladna moze zostac zgwalcona.Kobiecie przecietnej tez to moze sie stac,wystarczy ze znajdzie sie w nieodpowiednim miejscu.Chodzi mnie o to ze mozna miec pewnego rodzaju stalkerow.

Gość gość
Gwałcony jest bardzo mały procent tych dziewczyn Przeciętne, o dziwo :D też bywają stalkowane Właśnie brzydsze przyciągają wszelkiej maści g****o Te ładniejsze mają więcej dobrych opcji

Gość prawi 124
gwałtów w Polsce rocznie jest mniej niż trupów na drogach .

Gość gość
zauważcie jak w telewizji czesto podają ze ktoś zginął w wypadku , a jak rzadko o gwałtach .

Gość gość
Odpowiedni wygląd to ogromny atut i jeśli kobieta jest w miarę młoda i atrakcyjna i choć odrobinę obrotna (czyli nie siedzi w 4 ścianach), to raczej źle w życiu nie będzie miała, nie oszukujmy się. A im mniej atrakcyjna, tym bardziej musi się starać, żeby coś ugrać z zycia, widzę to po sobie (mam duże tendencje do tycia, sporą nadwagę i kiepskie proporcje ciała).

Gość gość
jak go nie masz to masz p********e x Nie do konca. Osoby bardzo urodziwe tez maja przesrane,szczegolnie kobiety,bo inne babska im zyc nie daja.Nawet nie wiesz,jakie one potrafia byc wredne..

Gość gość
ty nie jesteś ładny co doskonale widać na zdjęciu w awatarze, a jednak rasowym pe'dałem jesteś

Gość gość
Facet powierzchowny nie jest wiele wart, i tyle.

Gość gość
"gość dziś Facet powierzchowny nie jest wiele wart, i tyle." - być może, ale takich powierzchownych to jest większość i trzeba wśród tej większości jakoś żyć. Faceci czesto nawet porozmawiać nie chcą z dziewczyną która im się nie podoba fizycznie, widzeę to np. u siebie w pracy.

Gość gość
Oczywiscie, ze wyglad to wszystko albo prawie wszystko, ale nie tylko w tych czasach. Zawsze tak bylo i bedzie. Sczczegolnie piekne kobiety moga bardzo duzo w zyciu osiagnac bez wiekszego wysilku. Moja piekna kolezanka ze studiow pracowala dorywczo jako modelka, dostajac za godzine ok. 500,00 € w Niemczech i we Francji. I przy okazji poznala tam przystojnego i bogatego mezczyzne, ktory byl gotow spelnic jej kazde zyczenie. Ma dzis 35 lat, dwoje dzieci i nadal jest piekna i nadal wszyscy sie do niej podlizuja, pragna miec z nia kontakt, bywac w jej towarzystwie. O piekne kobiety toczyly sie wojny, dla pieknych kobiet rezygnowano z tronu, obsypywano je tytulami i pieniedzmi.