Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak nie pociąga mnie fizycznie

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam całkiem spory problem. Od dłuższego czasu podoba mi się jeden chłopak, bardzo go lubię i dobrze się przy nim czuje. Widać, że też mu się podobam i prawdopodobnie niedługo będziemy razem bo wszystko na to wskazuje. Jednak jest jeden duży problem, chłopak podoba mi się z wyglądu i kocham się do niego przytulać albo trzymać za rękę itd. ale nie wyobrażam sobie z nim bliższego stosunku czyli seksu. Mam też drugiego kolegę, który jest totalnym dupkiem i wiem, że nigdy nie ułożyłabym sobie z nim stabilnego życia, jednak na samom myśl o nim przechodzą mi ciarki a każdy jego dotyk czy ruch jest dla mnie idealny. Wiem, że to może głupie ale tak jest. Nie jestem jakąś doświadczoną osobą jednak taki pociąg seksualny czuje pierwszy raz. Pytanie takie czy uważacie, że jeśli nie czuje do chłopaka pierwszego tego samego co do drugiego to czy jest jakikolwiek sens wchodzenia z nim w związek? Może któraś z was też tak miała a na późniejszym etapie zaczęła coś czuć?

Gość gość
Dupka sobie odpuść, bo prędzej czy później będziesz cierpieć i na pewno to się dobrze dla Ciebie nie skończy. Z tym pierwszym niewiadomo jak się dalej sprawa potoczy, spróbować można. Na tych 2 się świat nie kończy. Prędzej czy później spotkasz kolejnych w swoim życiu. Masz jeszcze czas by trafić na tego odpowiedniego.

Gość doswiadczona14
musisz spróbować obydwóch i porównać

Gość gość
Ruchaj się z 2 a bądź w związku z 1. Do czasu az się o sobie nie dowiedzą bedzie ok.

Gość gość
Już chcesz się puszczać w tak młodym wieku

Gość gość
No to masz dylemat jak każda inna, chciwość czy chcica którego wybrać... Jak wyżej żadnego, ale baba jest jak małpa, nie puści gałęzi jeżeli nie trzyma mocno innej :-D

Gość gość
Bez pociągu seksualnego wobec partnera nie ma udanego związku, będziesz się męczyć.

Gość gość
Zaden nie jest odpowiedni. Ale wybralabym tego ktory mnie pociaga oraz czuje cos do niego i sprobowala go omotac tak zeby dla mnie byl mily. Ale gdyby nadal byl niuporzadkowany to olalabym go i poszukala innego.

Gość gość
dokladnie, cos o tym wiem i bedziesz sie meczyc. Mam przystojnego faceta, ale tez mnie w ogole nie pociaga i seks mamy raz w miesiacu, który w ogole mnie nie rajcuje.Ciezka sytuacja

Gość gość
"seks mamy raz w miesiacu" X A ile razy macie seks osobno?

Gość gość
Sprobuj chociaż seksu z chlopakiem, moj mnie tez nie pociagal jakos specjalnie, a po pierwszym razie z nim to sie zmieniło o 180 stopni i teraz musi sie ode mnie opedzac ;) wczesniej spotykalam się z kims z kim łączyła mnie ogromna namietnosc, szybko sie wypalilo i zostal zal, bo zachowal się jak swinia. Wcale nie bylo mi z nim lepiej w lozku niz z obecnym - bylo inaczej, ale nie moge powiedziec, ze lepiej.