Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sadzicie ze wkrotce pojawi sie wojna?

Polecane posty

Gość gość

Myslicie ze moze pokoleniu naszych dzieci ida sie przezyc jescze bez wojny?

Gość gość
Obawiam się, że tak.

Gość gość
Póki co Polsce nie zagraża wojna, ale jeśli stołki pewnych osób zastąpią inni może być bardzo źle na dzień dzisiejszy.

Gość HOMOSUPERIOR666
chcialbym wojny bardzo na niczym juz mi nie zalezy moje zycie jest puste nie mam nic nic mnie nie cieszy jedynie wzbudza zazdrosci hejt widok jak inni osiagaja sukces a ja chcialbym takiej zaglady chcialbym wojny nawet korwin mikke to wie i pisal ostatnio w felietonie ze za dlugo juz nie ma wojny ze mlodzi ludzie juz nie wytrzymuja ze pragna wojny chca dokonywac bohaterskich czynow ja dodam od siebie ze juz mnie mdli na widok tego konsumpcjonizmu i kultu piekna chce zeby wszystko rozp******ic modle sie o wojne doslownie modle sie o wojne

Gość gość
Mój mąż ciągle ćwiczy strzelanie z broni krótkiej i długiej, mimo że ma dzieci mówi, że facet cały czas powinien być gotowym do walki. Mało tego chodzi ciągle na boks i siłownie. Faceci się dziś nudzą i przez nich znów będzie wojna ;/

Gość gość
dziś Nie ma co ćwiczyć się na wojnę bez przesady amerykanie z każdym rokiem będą pakować swoje siły do Polski nie przesadzajmy niech mąż poćwiczy siłę mózgu bo w mięśniach to mamy najmniej do gadania na tle świata :D

Gość HS6666
mam nadzieje dozyc wojny mam nadzieje ze w przeicagu chociazby 20 lat bedzie wojna mam nadzieje ze nastapi kiedy jeszcze bede zdolny do walki nie chce byc dziadkiem ktory bedzie pomiatany beda go wywozic z dala od frontu na pace z dziecmi i kobietami ja mam nadzieje ze bede kiedys strzelal z karabinu do wroga moge nawet zdechnac takie mam pragnienia

Gość gość
dziś Ale łukiem każdy powinien umieć sie obsługiwać nawet dziecko powinno celny oddać strzał w oko, bo takiego kraju gdzie dzieci strzelają łukami nie da się podbić więc takie lekcje powinny być dodatkowe.

Gość gość
wojna jest już od dawna debilu, tylko że toczy się na innym poziomie cybernetycznym. w przypadku wojny na poziomie materialnym nie doszłoby nawet do działań konwencjonalnych, po prostu byś został zmieciony z powierzchni ziemi, albo zdechł na chorobę popromienną. tego drugiego ci życzę, bo chciałbym abyś cierpiał jak najdłużej przed śmiercią, to pierwsze jest zbyt dobre dla tak prymitywnego zwierzęcia jak ty.

Gość gość
Nie zgodzę się co do wykorzystania bomby jądrowej bo musiałbym żyć w Japonii to był kraj który można było zaatakować bombą jądrową Polska jest w otyle dobrej sytuacji że leży między sierpem a młotem i straszyć ją straszakiem bombą lub chorobą popromienną jest idiotyczne bo straciłby na tym sam atakujący.

Gość gość
Ty serio myślisz, że jakiekolwiek formy działań zbrojnych mają na celu korzyść?

Gość gość
Oczywiście, że nie wojna rujnuje społeczeństwo. Ale każde dziecko powinno nauczyć sie strzelac celnie z łuku w głowę rywala i tyle sądzę i takie powinne być zajęcia dodatkowe w szkołach.

Gość gość
Ja tam uważam, że dzieci powinny szkolić się w sztuce walki nożem i ogólnie sportach walki. Posługiwać bronią krótką również. Jestem zdania, że w Europie może wybuchnąć wkrótce zderzenie cywilizacji prognozowane między innymi przez Huntingtona, a pisiory już zapraszaja masy Hindusów i gwałcicieli z Bangladeszu.

Gość gość
Predzej wędliny zabraknie w sklepach

Gość gość
Też mam nadzieje, że niedługo przyjdzie jakaś wojna domowa.Mój brat szkoli się do niej całe dorosłe życie. Strzelanie, siłownia, mma i gangsterski styl życia. Gdzieś tam broń trzyma z prezeznaczeniem na zastrzelenie kilku dzikusów trzecioświatowych.

Gość gość
Teraz się nie wypłacimy za obrone , kto wie może ruski bylby tanszy i jeszcze dodatko handel z nimi

Gość gość
dziś Jak nożem? jak w sportach walki? walka polega na uderzaniu z dystansu ten co atakuje nożem musi być idiotą wiadome jest że ktoś w samoobronie może powybijać mu zęby chodzi o ty by nauczyć sie strzelać z łuku celnie do rywala i wyjść cało z sytuacji.

Gość gość
Sa na swiecie panstwa , ktore wogole nie maja wojska i jakos zyja

Gość gość
Ja nie wiem dzieci uczy sie takich pierdół w internecie że jest to śmieszne i opłacalne chyba w wypadku wojny nikt nożami sie nie atakuje ani ćwiczenia karate tutaj nie pomagają chodzi o to czy właśnie dzieci umieją obsługiwać się łukiem.

Gość gość
żebyś ty łukowaty trolu choć rozumem się umiał posługiwać... :D

Gość gość
W Stanach sa lepsi buduja sobie schrony dla swojej rodziny , magazynują zywnosc, broń do obrony.

Gość gość
dziś Mam rozum a twój mózg to tarcza do której i tak nic trafi bezmózgowcu. :D

Gość gość
Bedzie bieda w europie, ludzie , europejczycy beda mniejszoscia zyjaca na skraju ubustwa, przyjdzie islam a wtedyislamisci popodzynaja gardla tym co ich tak ochoczo sprowadzili Polska bedzie miala bardzo ciezko w islamskiej europie, bardzo duzo szwedow i niemcow bedzie uciekac do Polski

Gość gość
Nie będzie wojny, za to ludzkość zdziesiatkuje zabójczy wirus, pewnie zaatakuje znowu Hiszpanka czyli ptasia grypa.