Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snsjsnksgość

ogromny bol po pieszczotach

Polecane posty

Gość snsjsnksgość

Witam! Bardzo prosze o pomoc,nie wiem nawet od czego zaczac.5 dni temu podczas pieszczot moj partner powaznie poranil moje miejsca intymne.Jako, ze pilam wtedy alkohol pewnie dlatego nie czulam tego .Na drugi dzien byl koszmar,nie moglam chodzic,zalatwiac sie,bo byl nawet gdy sie nie ruszalam.Probowalam Tantum rosa,Krem Canesten,podmwam sie zelami do higieny intymnej,bol jest mniejszy bo moge juz chodzic ale podczas oddawania moczu jest katastrofa,zalatwiam sie i placze.Dzis po 5 dniach dopiero moglam zajrzec tam jak zeszla troche opuchlizna i przezylam szok.Wszystko jest nadal opuchniete,wargi sromowe z jakimis grudkami (prawdopodobnie od zaciec paznokciem),jest tego sporo wejscie do pochwy piecze,jest tak spuchnete ze mocz wylatuje malutkim strumeniem.Minelo 5 dni,czy powinnam juz teraz is do ginekologa czy troche odczekac? przy takim bolu jestem pewna ze zadne badanie nie bedzie raczej mozliwe.prosze o rady co robic moze sa jakies domowe sposoby ?

Gość gość
rumianek, szałwia do miski, zalać wrzątkiem, usiąść okrakiem nad naparem by para okadzała chore miejsce, powtarzać rano wieczór, można też robić okłady rumiankowe

Gość gość
Co ci ten twój chłopak robił że aż tak boli?.. Nie obcina paznokci czy co... Chyba wytłumaczył się jakoś z tego

Gość gość
Nie mogę sobie wyobrazic co wy robiliście. Szok.

Gość gość
A zmusił cię do tych czynności, czy było to za twoją zgodą? Uprawiałaś seks z 1, czy z wieloma facetami?

Gość gość
Jeśli nie możesz normalnie siusiać, to do szpitala.

Gość gość
jak się ku/rwo pier/dolisz z kim popadnie to później pi/zd/a puchnie ci. nie zwalaj na paznokcie faceta

Gość gość
Wsadził jej tam brudne paluchy i pokaleczyl. Jak chamstwo nie potrafi to wara z łapami!

Gość gość oczywiscie
POWAŻNIE PORANIŁ To już powód, żeby zerwać z nim wszelkie kontakty.

Gość gość
Autorką tematu jest HIM ta szmata! Jak się kurfo zdecydowałas na zarabianie doopskiem to potem tak jest i mnie nie jest ciebie żal, życzę ci nawet żebyś dostała raka c****a!

Gość gość
Wsadził jej tam brudne paluchy i pokaleczyl. x teraz zdechniesz ku/rwo ha ha, już masz zakażenie od kilku dni

Gość gość
To kara d***** za to że się pieprzysz z żonatym

Gość gość
a niech ci teraz zgnije ci)ps(ko ku)rwo