Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ma na mnie prezerwaty

Polecane posty

Gość gość

moj k***sek ma k 17cm w obwodzie i nie pasuja zadne prezerwatywy.ostatnio kupilem gumki my size 69mm szerokosci i nie wchodza, musze je naciagac i wtedy nakladac. czy ktos wie czy sa ciut wieksze prezerwatywy od tych co kupilem?

Gość gość
dla kuni nie ma gum a tak serio serio to marne prowo:-D

Gość gość
pokaz zdj tych 17cm w obwodzie

Gość gość
nie prowo tylko pytam powaznie bo przeszukalem internet i nic nie moge znależć. jak nie wierzyszysz to mozesz sobie odpalic kamerke showu...up i tam mnie znajdziesz pod nickiem kamillo85, a zreszta niewazne czy wierzysz czy nie tylko jezeli mozesz pomóc to pomóż a jak nie to po prostu idz popisac z kim innym

Gość gość
sluchajcie nie interesuje mnie czy wierzycie ze mój rozmiar jest prawdziwy czy nie- to wasza sprawa, jezeli ktos wie gdzie moge dostac takie prezerwatywy to z góry dziekuje za pomoc a ci którzy uwazaja ze pisze dla hecy czy ze to jakas prowokacja to zegnam, ja nie kaze wam tu wchodzic no i darujcie sobie glupie komentarze

Gość gość
to rzeczywiscie masz wielki sprzet, i zarazem problem, bo z tego co sie orientuję to sa to najwieksze chyba prezerwatywy na rynku bo sama kupilam takie mojemu chlopakowi, ale on ma 14 cm w obwodzie a te komdony sa wlasnie przeznaczone na obwód 14-15cm. rzycze powodzenia w szukaniu

Gość gość
przepraszam za literówkę- Życzę

Gość gość
czy ty wiesz co piszesz i po co ci prezerwatywa na takiego młota o ile nawet masz taki rozmiar to nie sądzę żeby znalazła się kobieta która chciałaby żebyś ją tym porozrywał ja mam 14.5 w obwodzie i już jest poważny problem ze stosunkiem więc trochę wyobraźni

Gość gość
17 cm to ma puszka 200ml popularnego napoju:-D i lakieru do włosów znanej marki sprawdziłam i już wiem że kłamiesz aż ci się z głowy kurzy:-D

Gość gość
Spróbuj z reklamówką

Gość gość
dobra widze ze tu pomocy nie uzyskam tylko negujecie moj rozmiar nie wiem czy zazdroscicie czy co, nie wazne taki rozmiar po prostu mam i tego nie zmienie dlatego pytalem o prezerwatywy tylko kogo chyba dzieci. a co do rozrywania to mialem 2partnerki i dawaly rady, chyba jestes malo doswiadczony albo uprawiales sex z paniami ktore moze kilka razy w zyciu uprawialy seks i nie mialy nigdy nic wiekszego.

Gość gość
9.01 chcesz zobaczyc mnie na zywo i sie przekonac?

Gość gość
Nikt niczego nie zazdrości, a szukanie pomocy na tym forum świadczy tylko o Tobie i poziomie Twojej seksualności.

Gość gość
nie raz warto zapytac, to nic nie kosztuje a jezeli mówisz o moim poziomie... i ze szukam pomocy na tym forum, to uwazasz wszystkich tutaj za tępoli wiec równiez siebie. odpowiedz sobie sam po co ty tutaj siedzisz, czy nie tracisz czasu na glupoty wg twojego rozumowania

Gość gość
gość dziś starcza ci 14 cm chlopaka czy bys wolala grubszego ?

Gość gość
9:54 jak mam byc szczera to nie za bardzo. dla mnie idealny jest ok 17-19 i koniecznie musi byc dosc gruby tak 14-16 obwód. grubszego nie mialam, ale chetnie bym spróbowala. Ogólnie wazniejsza jest dla mnie grubosc penisaniz dlugość.

Gość gość
acha jezeli pytasz czy 14 cm obwodu mi starczy to powiem tak: przyzwyczailam sie do tych 14cm i jak jestem bardzo podniecona to chciala bym wiecej. im mocniej czuje penisa tym mam lepsze doznania chyba wiesz o czym mówie :)

Gość gość
gość dziś a ile ma chlopak dlugosci , On wie ze bys chciala grubszego ? pytam bo mam sam dosc krotkiego penisa ale za to gruby jest

Gość gość
A co to jest prezerwata?:D:D

Gość gość
9:54 ale to jest tylko moja opinia, zeby sprawa byla bardziej klarowna to muszą sie wypowiedz tez inne kobiety tutaj. ogolnie kobiety swoim facetom nawet jak im nie wystarcza to nie chca tego mówic, A my kobiety miedzy soba rozmawiamy o tym troche wiec wiem co nie co. wiem tez co sie dzieje na niektórych wieczorach panienskich- jak striptizer ma sporego to tylko slysze z ich ust- szkoda ze moj takiego nie ma. Dziewczyny wypowiedzcie sie tez troche na ten temat, bo wyjdzie ze to ja jestem nie wiadomo kim...

Gość gość
10:13 mój chlopak ma 18 cm dl i jest to dla mnie idealne jezeli chodzi o dlugosc. tak dalam mu do zrozumienia niejednokrotnie ze nie obrazila bym sie jakby mnie bardziej wypelnil, o dziwo nie obrazil sie tylko powiedzial ze temu zaradzi i kupil wczoraj pompke erekcyjna, ale jeszcze tego nie uzywal. zobaczymy jaki bedzie efekt.

Gość gość
problem jest tego typu że pochwa jest elastyczna ale! nie każda jest w stanie przyjąć taki duży rozmiar,są kobiety dla których 14 w obwodzie to już szczyt i trzeba robić to na początku delikatnie,nawet jeśli autor ma faktycznie taki obwód prącia w co wątpię ale przyjmijmy że ma to przypadek jeden na milion i znalezienie dopasowanej partnerki która lubi takie rozmiary to też jak jeden do kilku tysięcy,mam przykład mojego kolegi który ma nie dość że długość 19 to w obwodzie 15cm i kobiety z reguły nie chcą współżyć z nim bo się poprostu boją,zauważcie że nawet wibratory te większe nie mają takich średnic a najwięcej sprzedają się te standardowe a dlaczego?popytajcie kobiet

Gość gość
hmm ciekawy temat, cos moge sie wypowiedziec, troche kobiet w zyciu przeczyscilem i musze przyznac ze wiele z tych ktore mialem z powodzeniem zmiescily duzo wiekszego od mojego a moj ma 18 dl i ok 14 obwodu. zmiescily by aczkolwiek z moim mialy orgazmy, widywalem sie regularnie z niektorymi, wiec jak same proponoway spotkanie to musialo byc dobrze

Gość gość
gość dziś ja mam krotkiego bo tylko z 11-12 cm , ale jest dosc gruby 16-17 cm co nawet nie raz narzeczona podkresla

Gość gość
starcza jej 11 cm dlugosci ? bo grubosc masz konkretna