Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za wysoki facet.

Polecane posty

Gość gość

Kochane mam taki problem. Mam 165 cm, on 189. Trochę duzo, nawet w szpilkach jest wyższy ode mnie. Czuje się przy nim jak mała, niewinna dziewczynka. Uwielbiam wysokie buty, ale coraz rzadziej chodzę w nich. Jak wyzbyć się kompleksów odnośnie wzrostu?

Gość gość
Ja mam 158 cm, mój facet 185 cm i nie mam z tym żadnego problemu, żadnych kompleksów.

Gość gość
U nas byla roznica 30 cm. I jakos tez nigdy to nie byl problem. Moze smiesznie wygladalismy, ale w ogole o tym nie myslalam :)

Gość gość
Ja mam 152 cm a mój maż 185 cm i ja tam nie widzę tej różnicy :) W butach na obcasie nie chodzę wcale bo nie lubię . Dodam ze wcześniej kila lat byłam z facetem który miał 193 cm :)

Gość gość
165 to nie za dużo ale pomyśl że lepiej mieć taki wzrost niż mierne 150

Gość gość
Wysoki, chudy. Nawet rękę ma dwa razy taką jak ja.

Gość gość
Nic nie zrobisz, ale głupio to wygląda, bo tym bardziej rzuca się w oczy, jaka niska jest kobieta.

Gość gość
Ja z mężem 163 i 183 cm czyli dwadzieścia centymetrów różnicy. Wydaje mi się to idealna różnica ale większa różnica wzrostu też moim zdaniem nie jest zła bo uważam że to fajnie kiedy kobietka jest drobna a facet obok niej wysoki, postawny, można się poczuć bezpiecznie i fajnie, po prostu uważam że to jest sexi. I od razu uprzedzam - jestem kobietą niezależna aż za bardzo, taki charakter, ale akurat to wydaje mi się fajne jak facet jest taki duży i męski a kobieta drobna.

Gość gość
Ja mam 158,moj mąż 186. Nie widzę problemu. Dzieci też mam wysokie, już nastolatki i córka i syn mnie przerosli. Jestem najniższa ale mi to nie przeszkadza:-)

Gość gość
Mam 167, on 198...i nigdy kompleksow nie mialam :P ty tez nie miej