Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naj255

On chce mnie tylko do łóżka

Polecane posty

Gość Naj255

Witam. Chciałabym zasięgnąć Waszej opinii. Zaczął się interesować mną facet. Dodam iż jest to typowy samiec alfa. Ale taki bardzo cichociemny, lubi wyrywać laski ale żeby nikt o tym nie wiedział, że tak jest. Z żoną nie mieszka ok. roku, mówi że sam się wyprowadził ale wiem, że wywaliła go na kopach, i dodam że ma 3 dzieci. Słuchy idą że to przez romans, który zainicjował. Na polu zawodowym odnosi same sukcesy. A teraz próbuje ze mną. Patrzy w oczy, a ostatnio przestał się uśmiechać bo tak się nakręcił że zaczął się krepować, chodzi cały czerwony jak mnie widzi. I tak się zastanawiam że jak te biedne dziewczyny wykorzysta to pewnie mu przechodzi i te zainteresowanie trwa krótko aż dziewczyna zacznie się angażować, bo pisał mi kiedyś że do związku to on się nie nadaje. A ja nie chcę zdradzać męża choć tamten mi się bardzo podoba. Nie wiem czy uda mi się mu oprzeć.

Gość gość
To nie facet a jakaś dziada w d**e kopnąc.

Gość gość
Autorko, jesteś mężatką i poważnie o tym piszesz??? Zajmij się swoi mężem i rodziną. Kolejna "marzycielka" o "Wielkiej Miłości" :P

Gość gość
Ja pie...e przespij się z nim a potem rozpaczaj ze się zakochalas a on potraktował Cie jak kazda inna do łóżka. Ale głupia jesteś. Widzisz jaki to typ, gdybyś miała rozum i honor to byś olewala jego zaloty nie narażając się na zranienie a tym samym zmienjszyla mu ego swoim.ignorowaniem.

Gość gość
Będzie robił smutne oczka misia a ty złapiesz się na to. Taki typ nie jest nieśmiały. On dokładnie wie co robi krok po kroku. Zobacz mimo to że wiesz o jego przeszłości i o tym że to babiarz to i tak bierzesz go pod uwagę. Jego technika podrywu zadziałała. Jesteś tylko kolejną ofiarą zabawi i szuka dalej.

Gość gość
11.40- dokładnie tak! Autorka jest mężatką i pisze: " A ja nie chcę zdradzać męża choć tamten mi się bardzo podoba. Nie wiem czy uda mi się mu oprzeć" Kolejna kandydatka na "samotną rozwódkę". Kobiety, szanujcie to co macie a nie w głowie flirty i romanse z kim popadnie...

Gość gość
burek tak sie zapaliles?

Gość Naj255
Noi właśnie nie będę jego ofiarą, bo ja nie nadaje się na romanse to nie dla mnie, Chcę mu dać nauczkę bo na pewno chodzi i krzywdzi następne, które za nim latają a on każe im spadać. Taka menda. A on przekonany że taki alwaro będzie konia tr.... pał? No co wy.

Gość gość
burek a trzepiesz gada?

Gość gość
Taaak na pewno strasznie się przejmie nauczką od Ciebie :D nie ta to inna

Gość gość
Baby som głupie. Widzi co to za frajer ale nie wie czy się oprze. Można być glupsza?

Gość gość
nie głupia bo nie dała burkowi...

Gość gość
11.56 nauczka będzie to ze olejesz go i nie będziesz reagować na jego zaloty. Jeśli widujecie się w pracy to szorstko go traktuj, miej dystans jak do każdego innego. Ani trochę nie pokazuj ze Ci się podoba...hmm może to wielka nauczka nie będzie ale przynajmniej wjedziesz mu na ego i zakuma ze nie może mieć każdej, ze nie na każda działa jego bajera. Chyba nic więcej nie możesz zrobić.

Gość gość
A na co kobieta jest stworzona?? Tylko do lozka dopoki mloda. Bo kobieta to stworzenie Boze powinna stac w oboze, ale mezczyzna ze wzgledu na ksztalt jej duupy zabral ja do chalupy i teraz podskakuje nawet wtedy jak w tej duuupie ma dwa h/u/j/e

Gość gość
12:16 Pozdrow dumna matkę.

Gość gość
Ja takiego przezylam bo mu uwierzylam ze jak pojde z nim do lozka to napewno sie mu spodobam i zostanie przy mnie.Guzk prawda chcial mnie tylko zaliczyc i zaliczyl ze mna dwie nocki.Fakt ze mial czym mi przyszpanowac i co we mnie wladowac, to tego nie zaluje bo jak sobie o nim pomysle to zaraz go czuje.Ale byl z tych typow ze dziewczyne zaliczy i spada zostawil numer tel niewlasciwy. Mam tylko szczescie ze mnie nie zaciazyl

Gość gość
Ktoś jeszcze miał takie przygody?

Gość gość
14.00 widać głupia jesteś i naiwna skoro tak myslałaś

Gość gość
Miałam podobnie, bo gość tak samo wyrywa po cichu albo może zawiera taki układ . Umówiłam się z nim na wyjazd ale z dwojga złego o wyjeździe dowiedział się mój mąż. Widział że dużo z kimś pisze. Przeczytał wiadomość i wypuścił z domu. Gdy byłam na miejscu zadzwonił do mnie że gdzie jestem. Odpowiedziałam, że na zakupach. Mówi ok. Za 15 minut on dostaje smsa i co się dzieje. Gość robi prawie w gacie, zły jak huj. Po herbatce wracamy spowrotem. Nie wyszło na szczęście ufffff

Gość Naj255
U mnie to raczej będzie za jakiś czas na pewno inicjowal spotkanie.

Gość gość
18.09 i co zamierzasz robić?

Gość Naj255
On tylko zasugeruje spotkanie, sam nie narzuca, żeby było że sama tego chciała. Taki cwaniak. A ja będę udawała że nie wiem o co chodzi, niech się poprodukuje na darmo. Zobaczymy. Zresztą to tak szybko nie nastąpi, najpierw musi zacząć ze mną gadać bo na tą chwilę jest zblokowany, czerwony i patrzy tylko w oczy.