Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

inhalacje

Polecane posty

Gość gość

jestem w 36 tygodniu ciązy, miałąm zapalenie oskrzeli, teraz mam robic inhalacje budixon neb, czy to jest bezpieczne dla dziecka? bardzo proszę o odpowiedz

Gość marta

Zdarza mi się zajrzeć na stronę inhalacja.pl jeśli czegoś nie wiem albo chcę się ewentualnie dokształcić w kwestii inhalacji. Największy problem to miałam z wyborem fajnego sprzętu bo jest ich teraz bardzo dużo i nie wiedziałam do końca na co zwracać uwagę jeśli chodzi o parametry. Tu mi trochę temat wyjaśnili i wyprostowali sprawę.

Gość fad

Warto pomyśleć o Pro według mnie. Zrobiłam porządny research nt. inhalatorów i tutaj rzeczywiście cząstka jest na tyle mała żeby lek dotarł aż na dół dróg oddechowych.

Gość bbna

Jak prawidłowo korzystać z inhalacji od jakiegoś czasu edukuje marka Sanity poprzez Akcja Inhalacja. Warto sobie sprawdzić ich artykuły, dużo praktycznych porad odnośnie samej techniki wdechu, czy lekarstw jakie można stosować przy konkretnych schorzeniach metodą wziewną.

Gość ada

Moim zdaniem  o inhalacji dobrze poczytać na inhalacja.pl. Nie opowiadają bajek ale opierają się na opracowaniach naukowych.

Gość Gość

Z tych włoskich marek bym polecała inhalatory, chociażby Novama Familino Pro, bo nawet w niektórych przychodniach widziałam, jak z synem diagnozowaliśmy alergię. Tutaj masz akurat popularny pakiet z irygatorem w komplecie, więc bardziej się opłaca. Irygator jeszcze pozwala nos dokładnie przeczyścić. Latem idealna sprawa moim zdaniem.

Gość Gość

Najbardziej się opłaca wziąć inhalator uniwersalny do terapii górnych i dolnych dróg oddechowych, chociażby Novama Familino PRO Flaem. To jest już czołówka branżowa, całkowicie hipoalergiczne urządzenie, w którym nie musisz właśnie się uczyć specjalnych technik oddechowych.