Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po czym poznac geja nawet jak nie wydaję się gejem???

Polecane posty

Gość gość

mam delikatne podejrzenia że jeden mój kolega z pracy jest gejem ale nie jestem pewna , pomocy , nie chciałabym się z jakimś gejuchem przyjaźnić a jest miły i przystojny tylko mnie nie podrywa !!! o ch'uj mu chodzi.?

Gość gość
Po takim zniewieściałym, "miękkim" głosie. Po kobiecych *****ch czy gestach. No i geje często mają też bardziej kobiece wzory tatuaży (róże czy inne kwiaty itd.), wiem z wielokrotnej obserwacji :D

Gość gość
ale no właśnie on nie ma żadnych zniewieściałych ruchów czy coś. może ma twarz z takimi delikatnymi rysami ale nie maluje sie ani nic, mówi też normalnie, no i przystojny ale do nas dziewczyn to jedynie się uśmiecha i odmawia jakichś spotkań a 'la randka czy coś. a wiem że nie ma dziewczyny.

Gość gość
Po takim zniewieściałym, "miękkim" głosie. Po kobiecych *****ch czy gestach. No i geje często mają też bardziej kobiece wzory tatuaży (róże czy inne kwiaty itd.), wiem z wielokrotnej obserwacji xxxxx czyli od razu widać, że nie wiesz o czym mówisz i najwyraźniej znasz kilka ciot, za to niewielu gejów... :o

Gość gość
taka jedna babka z mojej pracy, co jej wszystkie zazdrościmy cycków go podrywała a on tylko się do niej uśmiechał i nic odmówił randki mówił że nie i wfl

Gość gość
Musisz trochę mu się poprzyglądać czy np. gapi się na dziewczyny, na ich tyłki, dekolty itd. czy może na facetach zawiesza wzrok na dłuższą chwilę. Ale większość gejów szybko idzie wyczuć, ja tam zawsze wyczuwam dobrze.

Gość gość
"gość dziś Po takim zniewieściałym, "miękkim" głosie. Po kobiecych *****ch czy gestach. No i geje często mają też bardziej kobiece wzory tatuaży (róże czy inne kwiaty itd.), wiem z wielokrotnej obserwacji xxxxx czyli od razu widać, że nie wiesz o czym mówisz i najwyraźniej znasz kilka ciot, za to niewielu gejów... pechowiec.gif " x Znam wielu gejów, którzy normalne byli ubrani i nei było widać, ze to geje, a jednak po głosie czy *****ch/sposobie rozmowy było szło wyczuć, że to geje (i w 95% wyczuwałam dobrze) A tzw. "c***y" to idzie wyczuć po ubraniu czy po pierwszym zdaniu, więc nie, to nie były c***y. I jakiś urażony gej faktów nie zmieni, sorry. ;)

Gość gość
no właśnie raz kiedyś go na mieście spotkalam z jakimś facetem (nie trzymali się na ręce, ale też był przystojny i zadbany i wgl, no dla mnie to raczej rzadkość bo Polscy mezczyzni raczej nie dbają o siebie tak żeby mieć na jakies wyjście tak ładnie ułożone włosy i tak dobrane ciuchy) no i się później zapytałam go w pracy kim był jego kolega, że przystojniak a on tylko się cicho zaśmiał i powiedział, że jest zajęty (!!!!!) co myślicie ?

Gość gość
Nie wiem, musisz drążyć dalej. Zawsze można zaaranżować jakąś gadkę w stylu np. jakie kobiety są w jego typie, a jeżeli nie odpowie lub powie, ze nie ma typu to zapytać w formie żartu: a może masz swój ulubiony typ facetów? Coś w tym stylu.

Gość gość
aha a z wyglądu jakby co to wygląda tak: taki lekki zarost, brązowe , ładne włosy (zadbane i zawsze ułożone) zawsze ma dobrane i gustowne ubrania i wgl wygląda tak jakby dbał o siebie lepiej niż wszystkie kobiety z mojej pracbazy razem wzięte. a na kobiety to nie spogląda, no ale nie wiem przynajmniej ja tego nie zauważyłam . wgl bardzo miły i fajny ale wgl to nie wiem czy kobietami się interesuje ...

Gość gość
no masz rację dobre! zapytam tylko żeby jakieś laski czy faceci z mojej pracbazy tego nie podlapali bo faceci by się od niego odwrócili a koleżanki by chciały mieć przyjaciela geja bo kiedyś o tym rozmawiałyśmy

Gość gość
nie każdy gej jest męski a jak wygląda jak hetero to co, tylko się pytalam. Nie można?mm