Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w 2050 roku bedziecie mieli wszczepione czipy zamiast smartfona

Polecane posty

Gość gość

Wspomnicie moje slowa. Nie bedzie wam potrzebny smartfon gdzie będzie aplikacja umożliwiającą wam naładowanie samochodu elektrycznego, czzy wykonanie rozmowy telefonicznej, zobaczycie sami...

Gość gość
chodzi ci o illuminatów co chcą stworzyć nowy porządek świata i kontrolować ludzi co kto robi i gdzie jest ? że każdy będą wiedzieć co kto robi na ich niekorzyść to odłączą go od centralnego komputera i umrze ? to czytałem o tym że chcą żeby ludzie byli kontrolowani że będą wiedzieć podobno kto co ogląda kto co czyta gdzie kto jest w danym momencie ;/ ale to oni tego nie wygrają i nie uda się im kto akurat zgodzi się być kontrolowany i żeby jakieś ludzie wiedzieli kto jest gdzie albo co robi ? akurat nie każdy człowiek jest jakiś poddany władzy panującej że da sobie wszczepić jakiś chip żeby ludzie potem jacyś z góry sterowali nim jak kukiełką ;/ akurat ja bym nie dał sobie nic wszczepić żadnemu tam z góry co rządzi tym calym systemem ;/ na pewno bym nie pozwolił żeby mojej rodzinie ktoś wszczepiał jakieś gofno co będzie ich kontrolować każdego dnia ;/