Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ladna dziewczyna chodzi z dresem

Polecane posty

Gość gość

i ten dresiarz nie jest zbyt inteligentny to oznacza ze ta dziewczyna jest glupia bo imponuje jest tepy dresiarz, tak samo sluchaja nowego hip hopu i mysla ze sa fajni

Gość gość
Kobiety tak maja i juz.

Gość gość
jaki to nowy hip hop?

Gość gość
Tacy ludzie tez musza byc.

Gość gość
wiem ze musza byc tylko chodzi mi o to, ze wydawalo mi sie ze jest z tych inteligentnych ale skoro jest z prostym, niezbyt inteligentnym gosciem to czy ona jest inteligentniejsza od niego czy raczej nie

Gość gość
Moze byc inteligentna bo kobiety nierzadko szukaja glupszych od siebie to raz a po drugie maja takie mozgi ze u mezczyzn pociaga ich cos innego.

Gość gość
przeciez glupi nic nie potrafi tylko mu sie wydaje, do wszystkiego bedzie potrzebowal fachowca

Gość gość
No ale kobiety nie sa zadnymi fachowcami a tez wiele jest inteligentnych.Nie o to chodzi.

Gość gość
widocznie nie jest zbyt inteligentna skoro imponuje jej jakis dres, pozniej bedzie placz ze ja wykorzystal, oszukal albo ze inni maja lepiej w zyciu. czesta historia tylko ze objawia sie juz po 30tce jak czasem juz za pozno

Gość gość
nowy dres hip hop to rpk, dudek56, bonus i jakies inne podobne, lirycznie dekady za tym co tworzyli w latach 2000 a teraz jest 15 lat pozniej i mysla ze maja progres, czyli spoleczenstwo robi sie coraz glupsze

Gość gość
Tak już jest, że alfa roocha, a beta prowider wychowuje i płaci.

Gość gość
beta wychowuje na idiotow na zaradnych wychowa swoje wlasne, obce nie musza miec wyksztalcenia, i placic na nie tez nie musi chyba ze glupi jest, a jak jest cwany to alfa placi alimenty

Gość gość
dresiarz a hip hopowiec to różnica. skejt a hip hopowiec to też różnica. kibol a dresiarz również

Gość gość
Ona mu szczebiocze "mój misiu" a misiek odbekuje jej do ucha. Baby tak mają. Taki dres zapewnia odpowiedni poziom emocji - raz przytuli, raz wyrucha a raz da z liścia. One lubią jak coś się dzieje. To nie to co oferują tzw ciepłe kluchy. Z taką miękką fają, to można tylko umrzeć z nudów.