Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lumien

Czuje taką dziwną pustke(?)

Polecane posty

Gość Lumien

Nic nie sprawia mi przyjemności,od drobnych rzeczy takich jak rysowanie po rzeczy normalne dla ludzi (?) czyli zaspokajanie się itp. Więc tego nie robie.Gdy czuje się szczęśliwa (a taka próbuje być boo przecież wszyscy mówią że "przygnębionee osoby odstraszają ludziii",staram się nie wołać o atęcje) to mój partner mnie gasi(?) i mówi jaka to jestem niedojrzała i po co w ogóle to robie (np.po prostu do kogoś macham ręką)i że powinnam mieć długie włosy,i byłyby o wiele szczęśliwszy gdybym takie miała(mam wrażenie że w ogóle się dla niego nie licze mimo tego że to on chciał ze mną być) mimo że wie że lubie krótkie i że sobie się nie podobam w długich.Czasem mam wrażenie że żadne moje zachowanie mu się nie podoba,trochę mnie to boli bo go całkowicie akceptuje mimo jego licznych "wad".Czuje się pusta,niby się śmieje,uśmiecham ale czy to mnie cieszy,bycie z nim,w ogóle życie?nie wiem.Czuje się ograniczona tylko nie wiem przez co,jak ptak który nie potrafi latać,jakbym była zamknięta w małym pokoju bez klamek mogąc tylko widzieć zewnętrzny świat ale go nie dotykać.Właściwie to piszę to bo w ten sposób czuje się jakbym to komuś opowiadała i może te emocje odejdą a z drugiej strony czuje się z tym źle bo "szukam zainteresowania".To tyle;rady czy coś byłyby ok

Gość gość
Nie zaspokajasz się palcem po ci*pce?

Gość Lumien
Noo mam od tego faceta,więc po co robić to z ręką xd?

Gość gość
To nie są normalne uczucia. Po co się skazywac na g****o?

Gość Lumien
Mój facet ma wielkiego siusiaka bo aż 12 cm we wzwodzie. Żaden z was nie ma takiego olbrzyma.

Gość NASTROSZNY KUT
,,fvf,

Gość gość
To anhedonia, objaw depresji. Zachowanie partnera tez pod znakiem zapytania, napewno nie pomoze.

Gość gość
To, że on cię krytykuje nie jest dobre i że narzuca ci jak masz wyglądać. Uważaj, to mogą być początki depresji. Polecam na początek rozmowę z psychologiem, który zadecyduje czy skierować cię do psychiatry. Nie wstydź się, dzisiaj bardzo dużo osób choruje na depresję. Zastanów się też czy warto ciągnąć dalej ten związek, czy widzisz obecnego partnera w roli męża, ojca waszych dzieci, jeżeli takie planujecie. Jesli nadal go kochasz i chcesz mimo wszystko ratować związek to może spróbujcie terapii dla par. Pozdrawiam i życzę szczęścia.

Gość gość
Gość 00:18 O, widzę, że ktoś w tym samym czasie też pisał o depresji. Także Autorko nie zwlekaj z wizytą u psychologa lub idź do lekarza rodzinnego, on cię pokieruje dalej. Pamiętaj, jak będziesz zwlekać to może się twój stan pogłębiać. Depresję leczy się za pomocą leków i / lub terapii. Może się więc okazać, że nie będziesz musiała brać leków a wystarczy sama terapia. Ale to już zdecyduje lekarz. Trzymaj się!