Gość gość Napisano Październik 20, 2018 kaan76: a teraz nastawiam się na dalsze czytanie, bo czytałem Was od kilku godzin, i raczej niepotrzebnie się odezwałem. Pozdro cały k***wski czat TOFIK_i_TOFIKOWA: kaan na seks chod******asku żeby łba o ławki kościelne nie rozwalić:) slascy_swingusie: pozdrowienia dla k***wskiego kaana kaan76: thx:) slascy Ale__jaja: haha ale wy slepi kann patrzy na zdzicha ,aprzy okazji pisze. . . heh slascy_swingusie: nie tylko zeby lawek nie rozwalic ale zeby koszyczkiem nie dostac w leb wesola_parka33: no to zdrowko wesola_parka33: lecim TOFIK_i_TOFIKOWA: no to ZDZICHU jutro brak kaca jak Artur polewa:) slascy_swingusie: bo co stukniecie to glupstzy Black_Death: kaan to ten zjeb z biura co udaje? zjawa1: zdrowko darekjarekandrzej300: kto to slanscy slascy_swingusie: tak tak to ten zjeb z biura co w butelki leje wesola_parka33: z***bisci ludzie:) Black_Death: haha ale on jest śmieszny chłopina darekjarekandrzej300: to nie slonzacy slascy_swingusie: bardzo fajny chlopina mp6619: i jak zabawa z butelką mp6619: zakończona darekjarekandrzej300: to nie slonsk wesola_parka33: podlasie zjawa1: to znow po lufie zdrowko slascy_swingusie: zdro wesola_parka33: zobrowke lecicie czy absoluta jeszcze? darekjarekandrzej300: zdzich to nie są slonzacy slascy_swingusie: darek tylko sie nie posrakaj slascy_swingusie: zdzichu jest nasz chop darekjarekandrzej300: ten slanscy ,,to gorole adam1508: Pokaż Czesława też ok pozdr was adam1508: Pokaż kolegę darekjarekandrzej300: dobrej nocy wesola_parka33: nie obrazaj slascy_swingusie: zdzichu dupcz to, na swieta bedzie ryba zjawa1: maestro to znow po jednym CAR73: Jestem...whiskacza bylem sobie nalac...co sie dzieje? TOFIK_i_TOFIKOWA: Zdzicho pije Czechu zapija:) wesola_parka33: i tak ma byc slascy_swingusie: a czechu jakis mniejszy od zdzicha CAR73: Zdzichu...szkoda ze nie ma ,,Wndy nierusz" bo zas by szczytowala przy Twoich i moich niebieskich oczkac i Twoich ,,PKS"- ach CAR73: Tofikiki..ha ha ha ..Wycie sa jednorazowi..szacun! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach