Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A jeszcze miałem kiedyś takie sny też dziwne i też trochę mnie to zaniepokoiło i

Polecane posty

Gość gość

kiedyś miałem taki sen ale nie wiem czy to był sen i czy tak jak na jawie że coś śniło mnie się może i to czy jak że leżę i tak czuje że jakby coś było i jakbym nie był sam tylko coś jest obok mnie .No i tak że nie mogłem nic powiedzieć jakby ktoś mnie pozbawił głosu albo jakbym zaniemówił ,tak jakby ktoś mnie odciął język to znaczy nie dosłownie że mnie odciął ale nie mogłem nic powiedzieć ale tak jakbym chciał coś powiedzieć ale nie mogłem nic powiedzieć ;/ no i dalej było też chyba że się tak jakbym zaczął modlić zdrowaś maryjo i ojcze i nasz i to znikło i jakby nie było tego już ale tak to czułem jakby to było na serio naprawdę jakbym nie mógł mówić i wydobyć z siebie głosu nic w ogóle chociaż chciałem bardzo ;/ dalej było coś taki miałem sen o takiej dziewczynie co byłem kiedyś z nią w grupie na techniku razem chodziliśmy do tej grupy i ona potem dowiedziałem się że zmarła i to z jej facebooka że ona nie żyje i potem śniła mnie się druga koleżanka z tej grupy samej to już było we śnie że ta koleżanka mnie mówi i tak zrozumiałem ten sen że coś że tak jakby ona nie umarła tylko to był żart i że to nie prawda by było że tamta druga osoba nie żyje i coś że tak jakby to było kłamstwo i tylko coś oszukiwanie tam na tym koncie że tak pisało że na zawsze w naszej pamięci i profil ku pamięci pozostawiony został ,potem to było sen dalej że jakaś osoba dziewczyna nie wiem czy to była ta zmarła była na kuckach tak jakby klęczała i tak na kucająco chodziła okrakiem i tak chowała się przede mną jakby się w chowanego bawiła tak że ja ją goniłem i tak jakbym chciał ją zobaczyć a to ta istota co tak chodziła okrakiem ale to był tak jak człowiek się chowała tak jak za stół albo jak za krzesło a ja za nią tak jakbym podążał i chciał ją złapać czy jakoś żeby nie uciekała ;/ co to może oznaczać taki sen xd?

Gość gość
Taki sen oznacza że masz przestać stalkować kobiety bo ci to wyjdzie bokiem.

Gość gość
że niby a czy ja kogoś prześladuje albo się narzucam ? nigdy nikogo nie śledziłem i nie łaziłem za nikim żeby się naprzykrzać komuś ;./ ja to mam dużo takich dziwnych i jakiś nierealnych snów takich które są zaskakujące i mogą być nawet nie do zajścia w realnym rzeczywistym świecie ;/