Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić jeśli dizewczyna mówi że nic nie czuje i nie wie czego chce

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Spotykam się z dziewczyną od 3 miesięcy. Po miesiącu zachowywaliśmy się jak para, całowanie, przytulanie oczywiście tylko jak byliśmy sami. Dobrze nam z sobą jest, bardzo się z sobą żyliśmy. Tydzień temu podczas moich urodzin się troche pokłóciliśmy, kiedy spytałem jak jest między nami, czy jesteśmy razem czy jeszcze nie. Później mieliśmy gorszy kontakt, po czym jak się spotkaliśmy powiedziała, że to dla niej za dużo. Spędzanie wspólnie wieczorów sam na sam. udawanie pary, słowa typu my,razem. Powiedziała ze nic nie czuje, że nie ma tej chemii.. i że chce zeby nasza znajomość była na stopniu koleżeńskim. Ona jest pół roku po swoim pierwszym związku rocznym ( oboje mamy po 22 lata) i mam wrażenie że ona nadal coś do niego czuje. Co mogę w takij sytuacji zrobić?! Czy dać jej czasu, zwolnić tempa z naszymi spotkaniami, nie zachowywać się jak do tej pory? Zależy mi bardzo na niej i wiem że jej też ale taka sytuacja wynikła... Proszę o poradę co mogę zrobić w takiej sytuacji..

Gość gość
Nikogo nie zmusisz do miłości. Nic nie rób, nie masz na to wpływu. Żyj swoim życiem

Gość Metaxaa
Miłość to skomplikowana sprawa. czasem potrzebuje czasu, czasem odpoczynku, czasem kopniaka. Obawiam się że będziesz cierpiał bo tu nie ma łatwego rozwiązania. Daj sibie i jej czas . Nie przekraczaj go. Ważne by ona czuła się bezpiecznie ale Ty nie czuł się jak poduszka do wypłakiwania za innym. Trzymam kciuki za Twoje i jej szczęście.

Gość gość
To znaczy że jej nie odpowiadasz . I ma cie w życi.

Gość gość
Odpuść sobie. Z tej mąki chleba nie będzie.