Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem z mężem. Ma zbyt duży popęd seksualny.

Polecane posty

Gość gość

Czy macie jakieś porady co mogłabym zrobić?

Gość gość
Skoro to twój mąż, to może warto tak poprostu porozmawiać. A jak często się kochacie??

Gość gość
On chce codziennie, a ja nie chcę częściej niż 2 razy.

Gość gość
oczywiście 2 razy na tydzień. To chyba norma.

Gość gość
Dwa razy na tydzień? Poważnie... ? Ja kocham się z mężem 4-5 razy w tygodniu, czasami częściej. Rozmawialiśmy o tym, i uważamy że taka ilość kontaktów jest wystarczająca. Moim zdaniem powinnaś porozmawiać z mężem.

Gość gość
Zaproponuj mu/Wam kochankę. Skoro Ty z niego nie korzystasz... W jakim jesteście wieku?

Gość gość
Tak to jest jak ludzie nie potrafią się dobrać. A potem płacz, ze żona albo mąż na kogoś na boku

Gość gość
Bo do "dobierania się" jest właśnie se.x przedmałżeński, można poznać swoje temperamenty i oczekiwania. Jak ktoś chce zachować cnotę do ślubu to jest po prostu głupi i naiwny.

Gość gość
Wedlug mnie prawie zawsze kobiety chcą mniej seksu niż mężczyźni. Ja mam żonę nimfomanke i mi jest z nią dobrze.

Gość gość
Dwa razy w tygodniu to faktycznie jesteście nie dobrani, ja z kochanką finiszujemy cztery, pięć razy na spotkaniu.

Gość gość
ja mam tak ze swoją :( podoba mi się bardzo dogadujemy się, jesteśmy już długo ze sobą, ale sprawy łółżkowe to juz dramat dla mnie, ja właśnie bym chciał ostro nawet i codziennie mam 28 lat jestem jeszcze młody nie wyżyty, ona ma 25 ale z dwa razy w tygodniu się kochamy jak dobrze pójdzie to 3 bo dwa stosunki normalne a ten jeden to lizanko

Gość gość
Kobitka pisze. 25 lat i taka daremna .Ja w tym wieku to uwielbiałam ,tak mnie to podniecało jak mój mąż chciał wszędzie i o każdej porze dnia i nocy .Jak przyszła ochota to wszędzie gdzie się dało, kuchnia ,łazienka ,na dywanie ,stole, w wannie byłam szczęśliwa.Teraz nie mam takiej możliwości. Córka 16 lat .Małe mieszkanie wszystko słychać. PRAGNĘ NADAL TAKIEGO SEKSU JAK KIEDYŚ.

Gość gość
Tak to właśnie jest jak chłop wiąże się z zimna Kłoda skończy za parę lat z młodszą kochanka

Gość gość
Problem masz, że mąż Cię pragnie?

Gość gość
bo baby to dziwne stworzenia są .

Gość gość
Autorko : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia .. Może to on ma problem z Tobą..