Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odnaleźć miłość

Polecane posty

Gość gość

Poznałem dwa tygodnie temu nad morzem wspaniałą kobietę, widziałem z jej strony duże zainteresowanie. Niestety zabrakło czasu i słów żeby zaprosić ją choćby na kawę i niestety wyjechała. Wiem gdzie chodzi do szkoły, wiec chciałbym jechać przez pół Polski i ją wreszcie zaprosić na tą kawę. Myślicie że to dobry pomysł

Gość gość
raz ją widziałeś i już nazywasz to miłością?

Gość gość
Autorze, odpisywałam w tym temacie już kilka razy. Nie mam już nic do dodania.

Gość gość
Odwal się zboczeńcu bo powiem mamie! 😠

Gość Bożena 01
Nawet bardzo dobry pomysł, ja też zakochałam się od pierwszego wejrzenia, już 10 lat trwa i czuję że kocham to osobę z dnia na dzień coraz bardziej. Wystarczy uwierzyć i odmawiać 10×Zdrowaś Maryjo łaskiś pełna Pan z t mi obą błogosławionaś ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota twojego Jezus. Tylko to, a wtedy każdy odnajdzie bratnią duszę (miłość swego życia)Mi się udało, Kto mądry spróbuje.

Gość Tomek G18
To działa . Wystarczy uwierzyć i odmawiać 10×Zdrowaś Maryjo łaskiś pełna Pan z tobą błogosławionaś ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota twojego Jezus. Tylko to, a wtedy każdy odnajdzie bratnią duszę (miłość swego życia)Mi się udało, Kto mądry spróbuje.

Gość gość
Jeszcze trzeba sobie ufarbować włosy na brąz, bo polscy debile uwierzyli w urban legend o blondynkach. Która nie może farbować, ma przerąbane i Matko Boska nie pomoże.

Gość gość
Jaką kobiete?Skoro chodzi do szkoły to ma góra 22 lata.Odczep się od niej stary zboku,pewnie jesteś po 40 fuuuu :-(