Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie jestem Pedofilem ale ...

Polecane posty

Gość gość

Cieszy mnie jesli ktos kiedykolwiek zg****il zrobil kzywde dzecku kobiece komukolwiek np zg****il zabil znecal sie psychicznie lub fizycznie , popieram jestem jak najbardzej za

Gość gość
Niby sie nie powinno , ja tego nie robie , ale ogromna radosc sprawia mi to ze ktos a zwlaszcza male dzecko zostalo zgwalcone cierpi ono i jego rodzina , na dlugie lata bedze mialo zryta psyche , nawet wzniose toast , obyjak najwiecej ludzi kobiet dzeci itd itp zostalo zgwalconych i bardzo cierpialo

Gość gość
Gimbusiarskie pitolenie.

Gość gość
Nazywaj to jak chcesz , ale rozpeetala mnie radosc , jak czytam wiadomosc ze ktos zostal zgwalcony

Gość gość
Zgrywasz się. Nie takie prowokacje były tu pisane. Przemo84 pisał gorsze rzeczy.

Gość gość
Powiedzalem ja tegonie robie , ja tylko ogromnie sie ciesz , taksamo sie ciesze jak jakas kobieta zostanie zgwalcone i potem szmata suka cierpi , czerpie z tego ogromna radosc

Gość gość
gwałt to nie jest nic złego np gwałt na mezczyznie to sex nie spodzianka

Gość gość
Tez mnie cieszy jesli jakikolwiek facet zostal zgwalcony , ktokolwiek liczy sie cierpienie kogos , czym wiekszetym bardzej sie ciesze jego bolem cierpieniem kzywda itd itp ...

Gość gość
Najbardzej mnie cieszy cierpienie dzeci , niewazne kto i jak je zkrzywdzil to naprawde mnie cieszy :D