Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marcin, do zobaczenia !

Polecane posty

Gość gość
Ja Ciebie też Kubuś !

Gość gość
Skąd wiesz że tu jestem? Myślałem że tutaj jesteśmy anonimowi. Nie bądz taka pewna że się zobaczymy;) Pozdrawiam

Gość gość
22:47 nie chcesz się z nią spotkać?

Gość gość
gość dziś Ja Ciebie też Kubuś ! x Jesteś chora na głowę? :o Już wszędzie go widzisz psycholko?

Gość gość
22.52 A właśnie że chciałbym ale nie wiem czy to ma sens poco mają wracać uczucia które do niczego nie prowadzą. "Życie"

Gość gość
22:55 a kiedy się widzieliście ostatnio?

Gość gość
23:14 Wsadź sobie w tyłek swoje nuty :(

Gość gość
23.24 Jestem uczuciowym mężczyzną* literówka;)

Gość gość
gość dziś Odrzucaj mnie tak jak to robisz a odejdę drugi raz. Jeśli mi się uda, tym razem może już na zawsze. Jeśli na to już teraz pozwalasz, nie kochasz. Obyś się znów nie spóźnił, jeśli miałeś wobec mnie jakieś plany. Jeśli ułożę sobie życie z kimś innym, dla mnie znikniesz na zawsze. Na zawsze już pozostaniesz dla mnie nikim. Wiem, że może nawet się z tego cieszysz, bo mnie nie chcesz. Ja też kiedyś mogę przestać chcieć. Wystarczy tylko odpowiednia osoba obok. Poczekaj aż znajdę taką osobę a wtedy na pewno zniknę Ci z oczu. Ja ciebie nie mam już za co kochać. Nigdy zresztą nie miałam za co. Nie jesteś wart tych uczuć, bo jesteś zwykłym tchórzem. Boisz się opinii nawet swoich patologicznych kumpli.

Gość gość
00.01 Przykre to co piszesz ale pamiętaj że tylko czysta miłość bez żadnej blizny da pełnie szczęścia wszystko inne to fikcja. Jak to nikogo nie masz, myślę że jest inaczej ale jak widocznie nie jesteś tą kobietą o której myślę. Powodzenia, Dobranoc

Gość gość
00.01 Nie mam już za dużo kumpli, większość potraciłem przez jedną kobietę.

Gość gość
00.03 a pierwsza literka jej imienia to?

Gość gość
00.16 Napiszę w ten sposób imię na pięć liter a ostatnia A Przepraszam za ten rebus;)

Gość gość
gość dziś A gdzie ja napisałam że nikogo nie mam? Po prostu nie układa nam się od paru lat. Nie będę żyć pod jego dyktando, bo nie muszę. Czas coś z tym chyba zrobić, jeśli depresja nie mija. On nie potrafi mnie uszczęśliwić. Chcesz powiedzieć, że też jesteś fikcją, jeśli ciągle mnie ranisz? Dobrze, poszukam lepszego, który da mi tą pełnię szczęścia a ja też postaram się go uszczęśliwić. Może niebawem znajdę. Ale jak już znajdę, to nie pokazuj mi się więcej na oczy, bo znów tylko zrobisz z siebie idiotę.

Gość gość
Nigdy się nie zobaczymy. Kropka. P.S. Nie głosujcie na PiSdy!

Gość gość
P.P.S. @00:22 Nie no serio śmieszne, wcale nie ma pierdyliarda takich imion xDD Jesteście naprawdę przerażający kafeterioziomki, a piszta se co chceta, czemu ja się tym k***a przejmuję co tu leci w tym ścieku. Jakbym miał k***a mało zmartwień na głowie.