Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karma go dosiegla jestem happy

Polecane posty

Gość gość

Dawno temu zupelnie szczerze zakochalam sie w chlopaku. Nie liczylam na nic i byloby okej gdyby zachowal sie uczciwie . Domyslil sie i myslal ze jest taki cwany i cool,pobawil sie mna,dal nadzieje by za chwile pokazac sie z dziewczyna ktora okreslil jako milosc zycia. To byla pokazowka. Nastepna,tym razem na serio byla 2 lata pozniej. W niej sie zakochal i szybko oswiadczyl i tu karma wrocila czesciowo. To ona sie bawila nim od poczatku do konca. Potraktowala jak smiecia-ponizala,wykorzystala,zdradzala i namowila na zareczyny ktore i tak chciala zerwac po to by dostac pierscionek. Taka cwaniara. Wyczyscila konto i zostawila go. Zbieral sie 3 lata,a z tego co wiem od jego najblizszych do dzis ma uraz :):) Mial potem jeszcze jedna i potraktowala go tak samo. Z jedna i druga byl rok. Zbrzydl okropnie,tonie w dlugach przez nie i co ciekawe zadna dziewczyna sie nim nie interesuje a kiedys nie mial z tym problemu. Mial wiele jednorazowych spotkan wymuszonych nachalnoscia i blaganiem. Ma juz 30 lat i powiedzial do kogos ze wie ze juz sie nie ulozy i zostanie sam. Ciesze sie bardzo :D zyczylam mu tego i co do joty sie spelnilo. Chyba jestem czarownica:)

Gość gość
Uwazaj aby ciebie nie dosiegla karma smarku

Gość gość
Każdy poniesie kare jesli odtracił miłosc.

Gość gość
Do 10:19 Ja sie o nic i nikogo nie prosilem.Ktos sam mnie uwiklal w jakies gowno.Nikogo nie chcialem i tyle,mam gdzies kobiety z kafeterii.Normalne chodza po ulicy a nie siedza tutaj.Przykre ale prawdziwe.

Gość gość
Mnie nie ma za co Kazdy musi dostac zaplate za swoje czyny Ja jestem uczciwa i szlachetna wiec nie mam za co poniesc kary :)

Gość gość
Uwazam ze kazdy ma prawo wybrac Gorsze jest zmuszanie sie do kogos niz odtracenie w kulturalny sposob Tamten wykorzystal moje uczucia,bylam zbyt mloda by kalkulowac i zrozumiec. Cierpialam i poniekad to wplynelo na moje dalsze zycie uczuciowe. Dzis jestem juz szczesliwa,choc zmienilam sie bardzo i duzo stracilam

Gość gość
Za wykorzystanie uczuc takze każdy poniesie kare.

Gość gość
Do 10:24 No dokladnie.Jestesmy doroslymi ludzmi i wiemy z kim sobie zycie ukladac,czy byc sami,znamy swoja wartosc,nie musimy brac byle kogo.

Gość gość
Do 10:26 Ja nikogo z tego forum nie wykorzystalem i tyle.

Gość gość
Myślę ze I tak lepiej na tym wyszedł niż z taką wredna msciwa babą jak ty

Gość gość
Jakoś ta twoja rzekoma szlachetność nie idzie mi w parze z tym, ze sie cieszysz, ze facet ma same problemy i właściwie przegrał zycie:O

Gość gość
Należy wybaczyć a nie cieszyć się z czyjegoś nieszczęścia. To Bóg wie co i po co. Nie nam osądzić

Gość gość
Jak cie niby wykorzytal kretynko, wbrew twojej woli coś zrobił? Po prostu poznał się na twoim charakterku wrednym I zostawił. I dobrze zrobił

Gość gość
Autorka pewnie jak tu jeszcze wpadnie, rzuci mądrością, ze on ma to na własne życzenie - cos, ty tez na własne życzenie mu dałaś, raczej nikt Cie nie zmusił i to był Twoj wybór:) I szlachetnośc i uczuciwosc, jak pisałam wyzej, nie idą mi w patrzę z twoja osoba i z tym, co tu wypisujesz. A moze racje ma osoba wyzej, facet sie poznał na tobie i dlatego olał. Niektórzy ludzie nie potrafia zrozumieć, ze moze byli c*****i, dlatego cos sie rozpadło, tylko uważają sie za pokrzywdzonych. No i nie ma sie czym chwalić, ze facet był taki chojrak, a ty sie dałaś nabrać, bo bylas naiwna. W relacjach to kobieta decyduje o wielu sprawach, wiec pretensje miej do siebie. Nie wiem czy by mnie cieszyło takie cos, po latach miałabym pewnie to gdzies, a raczej nie czerpała z tego radości, wiec wcale nie jestes taka kryształowa jak ci sie wydaje.

Gość gość
ten patafian od 2 miesiecy ten temat zaklada co kilka dni ten sam