Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożądanie

Polecane posty

Gość gość

Mam swoje lata nie będę ujawniał gdyż wielu z was a zwłaszcza faceci nie opierzeni czyli młodzi , stwierdzą że mi odbiło. Mimo swojego wieku ciągle pożądam kobiety , gdy na ulicy widzę fajną laskę w myślach kocham się z nią i fantazjuję jak ją obracam. Fantazje na temat kobiet mam ogromne i częste . Podobają mi się kobiety to fakt , lecz mam i rozum który podpowiada mi że młoda śliczna laska nie dla ciebie choć jestem już samotnym facetem czyli wdowcem.Sex z młodą dziewczyną jest zarezerwowany dla młodych facetów , to normalne , lecz patrząc jak oni traktują dziewczyny to żal się robi że taka piękna dziewczyna chce być tak traktowana chamsko . No cóż dzisiejsi faceci wolą narkotyki , wódkę , i gry wideo , lub naparzać się na stadionach czyli kibole. Oczywiście są porządni młodzi lecz bardzo mało ich jest . Będę nadal marzył i tęsknił do młodej i pięknej dziewczyny , to mi wolno !

Gość gość
zamów sobie jedną młodą z roksy i nie będziesz musiał fantazjować

Gość gość
Ja mam to samo, mimo 50 lat ciagle podobaja mi się młode dziewczyny. Co jakiś czas uda mi się taka zbalamlucic, ale żeby ją porządnie posunąć muszę użyć wspomagania, mensil, invent... Itp. Czy ktoś też tak ma w tym wieku?

Gość gość
Prosiłam, żebyś tym im. nie szastal.

Gość gość
Też mam 50 i staje mi normalnie

Gość gość
gość 12:40 jak zaznaczyłem młodzi będą pisać głupoty. Lecz nic nie szkodzi oni też będą starzy . Ja w młodym wieku miewałem laseczki młode śliczne i mądre , jeszcze będąc kawalerem . Doczekałem się wieku sędziwego no i jest jak jest. Młodzi myślą że będą ciągle młodzi , niestety chłoptasie , będziecie jeśli doczekacie podobnie jak ja i wielu innych , panów patrzeć tylko i się oblizywać na młode dziewczyny, a chęci będą tylko nie będzie z kim to robić, macie to jak w banku. Nie zapominajcie o tym

Gość gość
Toż to z ciebie stary zboczeniec. Pięćdziesięcio letni facet to myśli już tylko o pogodnej starości a nie z wywalonym jeziorem lata po mieście za laskami. Wstydź się facet, wstydź.

Gość gość
akurat wy co macie teraz po 50 lat w latach młodości mieliście trudniej z zaliczeniem laski bo nie było takich pustych szybkich panienek jak teraz co same wskakują do łóżka, dlatego teraz nie powinniście mieć z tym problemu bo nawet bezdomni zaliczają młode panienki a wy tu macie z tym problem ?

Gość gość
gość 12:50 prawdopodobnie pisze to kobieta , co ma znaczyć to zagadkowe im jeśli możesz droga pani wyjaśnić

Gość gość
Mówcie co chcecie-ja wiem swoje. Prawdziwy sex jest w wieku 50…+