Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podwójna dawka aluminium w szczepionce 6w1

Polecane posty

Gość gość

Słyszeliście, że dwie serie szczepionki 6w1 z ważnością do 2019 r zawierają podwojną dawkę aluminium i nie spełniają wymogów jakościowych. Wiecej na stronie stop nop.

Gość gość
Jakby nie spełniały wymogów, to nie byłyby dopuszczone do sprzedaży lub z niej wycofane, więc przestań pieprzyc bzdury

Gość gość
Oczywiście serie znasz, ale nie powiesz hehe

Gość gość
Czytalam wczoraj, są podane 2 serie szczepionki na stronie stop NOP.

Gość gość
GIF podaje tego typu informacje. Tak jak info o wycofanych seriach leków. Jeśli nie podaje, to wiesz co można sądzić na temat tych "rewelacji".

Gość gość
Nawet pojedyńcza dawka aluminium to przekroczenie normy o 1700% w stosunku do wagi małego dziecka. Podaję za doktorem Jaśkowskim.

Gość gość
Nawet pojedyńcza dawka aluminium to przekroczenie normy o 1700% w stosunku do wagi małego dziecka. Podaję za doktorem Jaśkowskim. x Pewnie, bo sprawdzić normy glinu i samemu policzyć, to wyższa matematyka...nie dziwne, że takim można wmówić, że ziemia jest płaska.

Gość gość
14.57 ja to wiem. Dlatego mnie dziwi, że GiF nie wycofał tej szczepionki i dalej ją podają. Z tego co czytałam to sprawę zgłoszono do prokuratury.

Gość gość
Kiedy wreszcie zrozumiecie że rząd i przemysł farmaceutyczny ma w d.... nasze dzieci. My mamy chorować. A jak słyszę że szczepionki to najlepiej przebadane preparaty to szlag mnie trafia.

Gość gość
Tak tak, rząd i przemysł farmaceutyczny specjalnie truja ludzi, ot taki spisek

Gość gość
No właśnie niby takie bezpieczne i przebadane tylko nigdzie nie ma na to badań. Gdzieś zutylizować trzeba tak jak te przeterminowane niedawno.

Gość gość
A zdajesz sobie sprawę jaką dawkę aluminium przyswajasz pijąc wegański sok z kartonika?

Gość gość
A zdajesz sobie sprawę że glin spożywany doustnie jest wydalany w ponad 90% i jego dopuszczalne dawki są całkowicie inne niż te podawane dożylnie bądź domięśniowo??? Jak widać ta wiedza cię przerosła ;-)

Gość gość
Zdaje sobie sprawę, pijąc np. sok z kartonika wchłaniasz ok. 4% aluminium. Natomiast wstrzykując sobie aluminium wchłaniasz je w 100%, a najbardziej twój mózg.

Gość gość
Ha ha gdyby nie spełniały wymogów to nie byłyby dopuszczone!!!!! Kobieto średnio raz w tygodniu czytam o wycofaniu leków które były w sprzedaży od kilku lat bądź wycofują dana serię.!!!! Rozumiesz? Czy nadal nie!!?? Poczytaj co zrobiła firma Jonsons Jonsons aby nie wyrzucać przeterminowanych szczepionek?! Zabiło mnóstwo dzieci a wszystko dla kasy. A ty piszesz o dopusCEniach? Nikt się z tobą nie liczy nikt nie dba o twoje zdrowie i życie. Obudz się

Gość gość
dziś dokształć się ile % dwóch związków glinu wchłania się z jednej dawki szczepionki do krwi. Dodam również, że szczepienie masz raz na kilka miesięcy, później lat. Oblicz ile spożywasz dziennie glinu doustnie, odejmij ile % zostaje i przelicz ile, choćby miesięcznie, masz tego pierwiastka w sobie in plus i porównaj z tym, co zostało wprowadzone bezpośrednio do krwiobiegu. Ta wiedza Cię przerasta. Nawet nie muszę pytać.

Gość gość
Dziecko począwszy od noworodka ok. 3 kg ma serwowane szczepienia cztaj aluminium co 6 tygodni do 13 miesiąca życia, potem trochę zadziej.

Gość gość
Ty też się doksztalc bo szczepionki nie wprowadza się do krwiobiegu tylko domięśniowo.

Gość gość
19:22 - Ty tak serio?

Gość gość
Tak to prawda. Żadnej szczepionki nie wstrzykuje się do żyły. Nie żartuj, że nie wiedzialas? W takim razie zapytaj lekarza, potwierdzi.

Gość gość
dziś to co zjesz, czym oddychasz itd. również pojawi się w krwiobiegu. Niemniej jednak nie zmienia to faktu, że post z 18:20, to żenujący brak umiejętności liczenia. Takie tam slogany powtarzane bezmyślnie.

Gość gość
Ha ha ha a jak domiesniowo to do krwi się nie dostaje? NOSZ KURKA

Gość gość
Wiesz co, to co napisała osoba z 18.20 faktycznie jest prawdą. Są różne przeliczniki aluminium i do wstrzykiwań są inne. Niedawno czytalam o tym na blogu mama pediatra, tobie też polecam doczytać.

Gość gość
19.47 a gdzie ja napisałam, że do krwi się nie dostaje? Nawet składniki kremu, który sobie wcierasz w twarz przenikają do krwiobiegu. Napisałam o technice podawania szczepionki i jest to prawda!!!!

Gość gość
To co pisałam o 19:15 też jest. Można przeliczyć, bo % wchłanialności obu związków glinu są ogólnodostępne przy różnych drogach podania. Częstość podania i wchłanialność. A dopiero krzyczeć, albo raczej nie.