Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Buzoq

Doradca Życiowy

Polecane posty

Witam!!! Chciałbym zaoferować swoja pomoc w postaci doradztwa życiowego. Jestem osobą, która przede wszystkim potrafi słuchać, a także racjonalnie podchodzi do każdego problemu. W jaki sposób działam: 1 spotkanie - Diagnoza: (Poznanie problemu, poznanie klienta jaka jest osoba, przedstawienie sposobu na rozwiązanie problemu) 2 spotkanie- Praca: ( Rozmowa motywacyjna, poznanie konkretnych działań na pozbycie się problemu, analiza przemyśleń klienta) 3 spotkanie - Wniosek: ( Jest to czas gdzie klient jest w stanie podjąć decyzję odnośnie dalszej współpracy, czy to co robimy pomaga i ma sens czy jednak na tym etapie musimy zakończyć działania) Do każdego klienta podchodzę indywidualnie, Nasze pierwsze spotkanie (Diagnoza) jest bezpłatne, pozwoli Ci to ocenić czy jestem w stanie pomóc Twojej osobie. Z Mojej strony powiem, że to wszystko zależy od Ciebie jaką osobą chcesz być i jak potrafisz radzić sobie z problemem. Pamiętaj!! Nie ma problemów, których nie można rozwiązać – wszystko zależy od Ciebie.