Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy lek heviran 800 plus kilka innych jest na ognisko a nie gardlo

Polecane posty

Gość gość

pozostalych nie bede wymieniac bo raczej maja sens ale ten heviran 800 mnie ciekawi, mam gardlo tak czerwone moze krwawi ze jeszcze nigdy tak nie mialem, wg str doz "Zakażenia wirusem ospy wietrznej i półpaśca oraz zakażenia skóry i błon śluzowych wirusem opryszczki (także opryszczka narządów płciowych)" -wg lekarza niedzielnego szpitalnego (ktory sam wybral zawod ze pewno wie ze dotyczy to tez niedzieli) mam brac 3 takie tabletki w ciagu dnia -a instrukcja ulotki zaczyna sie od dawki 200, wejdz w ulotke zobacz ze ten lek wypisany z palca bo dzis komputery

Gość gość
Boszszee znowu nie wziołeś psychotropów

Gość gość
bo tak sie dawni obecni i pewno przyszli lekarze ksztalca, widza gardlo temp i wypisuja jakies glupoty -wiec pytam co to za lek bo wydaje sie bezsensowny w moim ogniskowym czerwonym gardle i jeszcze z dawka maksymalna

Gość gość
jak zwykle czlowiek sam sobie odpowiada, po pewnej poprawie zdrowia stwierdzam ze bylo napisane no czytelnie na skala ocen 1-5 bylo 4, napisze krotko omijac ten lek

Gość gość
Może lekarz rozpoznał opryszczkę w gardle lub stwierdził, że to zakażenie wirusowe. Mnie przy okazji leczenia opryszczki 2x800 heviranu pomogło na przeziębienie. Jak widać nic nie jest takie oczywiste