Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zz116

Nie wiem o co mu chodzi

Polecane posty

Gość Zz116

Witam wszystkich. Piszę, ponieważ mam dość nietypowy problem.. Gdy byłam dzieckiem (miałam 6 lat) przyjaźniłam się z kolegą z sąsiedztwa (starszym ode mnie o ponad 3 lata). Byliśmy dość blisko, ale urwał nam się kontakt, gdy się przeprowadziłam. Długo się nie widzieliśmy, aż pewnego dnia znow się przeprowadziłam (w okolice gdzie on mieszka) i się spotkaliśmy. W sumie nic się nie zmienilo między nami. Nadal dobrze nam się rozmawialo i mimo upływu czasu nadal coś czuliśmy. Potem kontakt znów się urwał. Mimo to wiedziałam, że jest dla mnie wazny. Teraz tak jakoś wyszło, że jesteśmy razem w szkole i chcąc nie chcąc często się widujemy. Mateusz (bo tak ma na imię) pojawia się tam gdzie ja.. Nie żartuje.. Zdarza mi się gdzieś wyjsc z koleżankami po lekcjach albo w weekend na spacer albo do pizzerii i o dziwo cały czas na niego wpadam, ale nie rozmawiamy. Mówimy sobie "cześć" i zwykle jedno gapi się na drugie, ale żadne nie podchodzi. W szkole jest tak samo. Gdy wygłupiam się z kolegami on stoi jak żołnierz i obserwuje kazdy mój ruch. Raz byłam w knajpie ze znajomymi i on też był. Wstałam żeby wyjść na zewnątrz po kolezanke, która się spóźniła, a on po prostu chamsko patrzył się na mój tylek! (wiem, ponieważ moje 3 koleżanki specjalnie zwróciły uwagę na jego reakcje). Nie wiem co zrobic, bo w sumie chciałabym podejść i zagadać, ale boje się że on mnie wysmieje bo ogólnie te ponad 3 lata różnicy to dużo. Mam 15 lat, on 18. Nie wiem o co mu chodzi, bo potrafi się na mnie gapić nawet cała przerwę 15-minutową, ale nie podchodzi. Jestem już zmęczona tą sytuacją i chciałabym żeby wprost powiedział mi o co mu chodzi. Jak myślicie czego on może chcieć? Kiedyś coś miedzy nami bylo, ale minęło tyle lat.. Obydwoje jesteśmy wolni. Nadal mam do niego słabość mimo upływu czasu, ale nie wiem o co mu chodzi. Jak myślicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować