Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znaleźć mężczyznę do seksu? Temat serio

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja jest taka, że jestem już ponad rok sama i strasznie brakuje mi seksu. Tak się składa, że pełnię też pewną funkcję społeczną więc nie ma opcji bym się spotykała z kimś miejscowym bo zaraz byłoby gadane - małe miasteczko i taka opinia źle by wpłynęła zarówno na moją pracę jak i funkcje społeczne. Z tego też powodu nie będę zakładać tindera itp żeby mnie ktoś nie rozpoznał. Nie chcę też umawiać się z facetami z czatów bo prawdopodobnie się sobie nie spodobamy i szkoda czasu. Nigdy nie byłam w żadnym klubie (mam 36 lat) bo jakoś zawsze wolałam domowe zacisze. Ale co myślicie żeby pojechać do dużego miasta gdzie będę anonimowa i całkiem sama pójść do jakiegoś klubu? Czy to dobry pomysł? A może jakieś inne propozycje macie? PS oczywiście najfajniej byłoby znaleźć kogoś do związku, ale to nie jest proste, więc na razie chciałabym mieć chociaż takiego weekendowego popychacza ;)

Gość gość
Polecam dildo i bedzesz miec swiety spokuj zadnych tel esow itd itp

Gość gość
hahaha weekendowy popychacz a Ty wystąpisz w jakiej roli? Mógłbym spróbować. Ale wiesz co? Z tego co mi sie wydaje, takie znajomosci skończą się czyimś zakochaniem

Gość gość
nie chciałbym być takim popychaczem tylko bo wiem , że bym się zabujał zaraz .

Gość gość
Mam różne wibratory ale to mi nie wystarcza. To nie to samo co facet. A co do zakochania, nie jestem temu przeciwną ale nie uważam tego za przymus. Można się świetnie bawić w łóżku bez tego. Ale nie chce takiego poznawania przez neta bo na 99 procent albo ja się nie spodobam, albo facet mi. Zastanawiam się nad takim miejscem, gdzie ludzie widzą się na żywo, a więc wiadomo od razu że iskrzy, no i jednocześnie wiadomo w jakim celu się widzą. Bo na mieście czynw markecie też można komuś wpaść w oko ale jaka szansa...

Gość gość
Mój nik to Maryyyś.Szukaj mnie na forum.Jestem na dużo tematach zalogowana tzn. na niebieska. Czekam.