Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amator wyniosłych Pań

Czy zdarzają się tu kobiety, ktore chcą wejsc w związek femdom? Oparty na...

Polecane posty

Pełnej dominacji kobiety. Nie tylko w sypialni, ale też poza nią?

Gość gość
Znowu tu jestes.Napisz co jesteś w stanie zaakceptować. Tylko takie życiowe sprawy.

Gość Amator wyniosłych pań
Co do takich życiowych spraw... Myślałem np o pełnej kontroli wydatków, to kobieta decyduje czy Np mogę wyjsć na piwo ze znajomymi i czy mogę pić alkohol, to ona ma decydujący głos w kluczowych życiowych decyzjach...

Gość gość
Gdyby facet nie ujawniał tego od początku tylko stopniowo i zdążyłabym się zakochać i byłoby faktycznie widać, że tylko to sprawia, że jest szczęśliwy to może, tylko wersja bez przemocy fizycznej i słownej, ale nie wiem czy takie coś istnieje.

Gość gość
Ja lubię dominować. Nie wyobrażam sobie abym nie mogła decydować praktycznie o wszystkim w domu. W seksie już mi tak bardzo na tym nie zależy ale też lubię

Czy może któraś z Pań ma ochotę porozmawiać o tym na mailu? To wydaje mi się bardzo podnicające. Taka dominacja ktora ma przełożenie w codziennym życiu. W jakiś sposób wydaje się to głębsze.

Gość gość
Każda babka chciała by rządzić a jak przychodzi co do czego facet i tak zła stronę pokazuje

Gość gość
Ja bym chciała być w takim związku z facetem, mam mokro w majtkach gdy czuje silna rękę nad sobą :D ale pod warunkiem, ze będzie mnie rozpieszczał jak księżniczkę i będzie zdrowy psychicznie

Och bez przesady. Poza tym, że to dosyć podniecające, kobiety są rozsądniejsze. Podejmują decyzje nie mieszając do tego ego w takim stopniu jak mężczyźni i .... Powtórzę się, ale napiszę jeszcze raz: to bardzo podniecające.

Gość gość
Autorze, a co powiesz na takie zasady. Całkowita kontrola czasu, wracasz od razu po pracy do domu i codziennie przez 2 godziny wykonujesz pracę domowe. Kasę dzielimy tak że najpierw zaspakajane są moje potrzeby a jak cos zostanie to twoje. Przy czym nie jestem rozrzutna i całkiem możliwe że największa część to będą oszczędności.

To brzmi idealnie. To też ważne by podchodzić do takiego układu jako do czegoś praktycznego. Kontrola czasu - to brzmi jak jedyne rozsądne rozwiazanie. Dominacja to dominacja

Pani z 21:13 czy chciałabyś przejść na maila? Oczywiście tylko, jeśli masz ochotę.

Ponawiam pytanie. Czy jest tu jakaś Pani, którą pociągają takie związki?

Hahahahaha to całkiem dowcipne. Puny dla ciebie anonimowy internauto lub internautko

Gość gość
Takie coś w necie na potrzeby nirogarnionych nicow każdy facet chce rządzić i trzymac łapę na czym się da a jak nawet on przyzwoli do przyjdzie nawiedzona mamusia z odsieczą do synka masz realia nie netaria

Hmmm ale chyba nie zrozumiałeś mnie. Ja nie chcę rządzić. Chciałbym się słuchać ;)

Gość gość
Tak sluchac w necie każdą głupotę napiszą

Gość gość jak chcesz
Do czego Ci ta wiadomość potrzebna? Pracę naukową piszesz o dominantach. Czy musisz czuć nad sobą "bacik", bo jesteś niezdyscyplinowany i nierozsądny?

Nie. Muszę czuć nad sobą bucik, bo mnie to podnieca. ;)

Gość gość
Taki bucik mógłby z czasem bokiem wyjść ta dulcycnee bedzuesz hetera i czarowica nazywał

Gość gość
Szkoda, że za wcześnie się urodziłam, miała bym dziś pole do dominacji bez oporu, a tak straciłam tylko zdrowie.

Gość Amator wyniosłych Pañ
Tego nie jestem w stanie być pewien. Sądzę jednak że w takim zwiazku z dominującą kobietą czułbym się świetnie. Jak o tym myślę to czuję motyle w brzuchu.

Być może tak :) ale preferencji się nie wybiera