Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy dzień w pracy.

Polecane posty

Gość gość

Haloooo, jutro mam swój pierwszy dzień w robocie i mam krótkie pytanie. Zatrudnieni się przez agencje pracy i umowę mam na 10 dni. Jak to działa? Czy będę musiał jeździć do agencji i podpisywać kolejne umowy? W poniedziałek jadę pierwszy raz do pracy i chciałbym się upewnić, czy nie muszę zabrać że sobą papierów typu badanie lekarskie, bhp, czy umowę o pracę.

Gość zyczłiwy ktoś3
czemu sie tepaku pytasz nas??a nie swojej agencji??/u zrodla??? a jaka to praca??? zapewne masz umowe zlecenie-smieciowke... w jakism markecie lub na produkcji. 1.Niektore agencje przedluzaja umowy wyslajac ją mailem... akceptujesz- to odsyłasz mail.ale Niektore wymagaja osobistego podpisu. 2.W kazdym nowym miejscu pracy ,PIERWSzEGO JEJ DNIA....MUSISZ POSIADAC DOWOD osobisty,BADANIA LEKARSKIE....ORAZ SZKOLENIE BHP. (ALBO CIE SZKOLI AGENCJA , ALBO sklep).bez tych dokumnetów nie wpusci cie zaden zakład pracy.!!!!!!!

Gość gość
Kurwa, idioto przyj****y. Ciężko odpowiedzieć na pytanie? CIEZKO NAPISAĆ; TAK WEŹ ZE SOBĄ TE PAPIERY. CIEZKO TO ZROBIC BEZ OBRAZANIA DRUGIEJ OSOBY? POWIEDZIAŁBYŚ MI TO W TWARZ, GDYBYM CIE ZAPYTAŁ? A poza tym nie jestem t\kim gównem, by z każdym pytaniem zawracać ludziom d**e. Ja p*****le, założyłem że 2 posty na tym forum i w każdym zniechęca mnie przebywanie na tym forum. W wolnym czasie siedzisz na tym gownianym forum i obrażasz innych? Musisz mieć bardzo nudne życie. Strzałeczka.