Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Friendzone

Polecane posty

Gość gość
oo mam takie coś 3 lata i będzie nadal i nie mam innego wyjścia bo ona tu jest i nie jest dla mnie

Gość gość
Tak. To najgorsze, czego można doświadczyć, jeśli kocha się kogoś całym sercem:P

Gość gość
Przestać czuć durne uczucie, uwierzyć, że i tak nie ma szans i zacząć mieć w nosie tę osobę, przynajmniej jako kogoś więcej. Ja zaczynam myśleć tak: no podoba mi się, jesteśmy obok niedaleko siebie całe dnie. ale powiedzmy, był weekend i co? Ona pewnie uprawiała seks ze swoim chłopakiem. A jak nie to się całowała długi i namiętnie. A ja miałbym sie przejmować jej życiem? Niech sobie znajdzie inną przyjaciółkę a nie mnie, ja nie będę udawał geja.

Gość ~żywe_zło
Oj doświadczył. Laska zapraszała mnie na kawę/piwo whatever, wiedząc, że czuję do niej coś więcej i robiąc mi nadzieję. A na spotkaniu okazywało się, żę potrzebny jestem jej tylko do tego, by ponarzekać na swojego seks-przyjaciela. I jeszcze mi mówiła, że jestem normalniejszy od niego itd. Jak napisałem jej, jak ja to widzę, to się na mnie obraziła i zablokowała wszelkie formy komunikacji. I bardzo dobrze, bo gardzę hipokrytami i ludzmi, którzy bawią się uczuciami innych.

Gość gość
Niestety to przeżywam, od półtora roku. Teraz już go nie widuję ale to nie zmieniło mojego uczucia do niego. Myślałam że będzie mi łatwiej o nim zapomnieć. Niestety tak nie jest :(